Forside » Omtaler av långivere

Antallet av långivere som du kan finne på nettet nå er stort, og de kjemper alle om at du skal velge akkurat dem. Derfor vil du kunne se at de prøver å konkurrere mot hverandre, kunne gi kundene sine noe bedre enn hva andre kan.

Hva du vil se mest av, er at de prøver å gjøre søke prosessen tilgjengelig for folk flest. Så som regel vil de som trenger å låne penger velge långivere som ikke har lange skjermaer og masse dokumenter som du må fylle inn.

Annet de vil konkurrere om er renten, det er derfor du ser at renten varierer fra långiver til långiver (som regel vil det være en variasjon fra mellom 10-25%). Det er derfor det lønner seg å bruke litt tid på å finne den perfekte långiveren for deg selv, det er så utrolig kjedelig om du tar ut et lån som du vil angre på etterpå.

Hva er det vi egentlig gjør

Vi er her for å hjelpe deg til å finne de aller beste tilbudene, og avtalene, vi finner de beste långiverene som du kan stole på. Vi kommer ikke til å anbefale deg noen långivere som ikke er til å stole på, om de ikke gir hva de lover deg.

Det finnes ikke noe som er mer irriterende enn å gå gjennom masse spørsmål, og gi inn masse dokumenter for deretter ikke få hva du var lovet. Det er veldig kjedelig, det er her vi prøver å hjelpe deg.

Om vi kommer  over en långiver eller fler som ikke oppfyller hva de lover, så lover vi deg at vi skal fortelle deg om det. Dette er ikke noe vi kommer til å gjemme vekk. Om vi kommer over noen som ikke ønsker å hjelpe kundene sine, så vil det komme frem her. Vi har ingen hemmeligheter.

Det er ikke bare långiverene som vi tar en ordentlig titt på, det er de forskjellige lån typene som du kan finne på nettet, for det begynner å bli en del av dem nå. Det er ikke bare 1 eller 2 lenger, så vi tar en titt på hver av typene og forteller det helt ærlig hvilken type som er den beste.

Det er noen av disse lån typene, som regel er helt uten sikkerhet, som prøver å utnytte kundene sine på en måte. Vi mener at når det begynner å bli langt over 30% effektiv rente (og vi har sett mer enn det, langt mer enn det) så er det å utnytte kunder som trenger penger der og da. Når vi kommer over disse typene så vil vi fortelle deg om det, og hvem långivere som prøver å få deg til å betale disse ville summene.

Kundeservice og brukervennlighet er alt

Det er mye som har noe å si på hvilke du skal velge, og det finnes et hav av valg, så hvorfor skal du velge noen som ikke kan gi deg det aller beste.

Så når vi ser på långiverene så vil vi se på hvordan kundeservicen de tilbyr er, og hvor informativ og innholdsrik siden deres er. Det vi pleier å forestille oss er at vi skal søke på et lån for aller første gang, og deretter ser vi hvor vanskelig vi syntes hele prosessen var fra start, frem til slutten. Og igjen, om det er noe vi ikke syntes er helt hvor det burde være så vil vi så klart fortelle deg om det (husk vi har ingen hemmeligheter).

Det som kanskje er det aller viktigste når det kommer til hva som helst egentlig, men iallfall når det kommer til långivere, er helt uten tvil kundeservicen de gir. For å kunne finne ut hvordan kundeservicen til de forskjellige långiverene så har vi sjekket alle kundeanmeldelsene som vi kan finne til de forskjellige långiverne.

Du kan tenke deg selv at om du plutselig står ovenfor noen problem eller har noen spørsmål og du kan ikke få hjelpen som du så sårt trenger. Det kan fort bli veldig frustrerende om du ikke får svar eller hjelp. Det er derfor det er veldig viktig for oss å kunne gi deg svar på hvordan kundeservicen er før du i det hele tatt begynner din prosesses hos dem.

Det er ikke alltid det er nok å bare ta en titt på långiveren, om det er noe vi lærte fort når vi begynte å se på de forskjellige långiverene så var det at det var mange som hadde andre selskaper bak seg. Så det vi begynte å gjøre var å begynne å se på selskapene som stod bak långiverene.

Så når du leser om dem på vår side så vil du få all informasjon om alt fra selskapet bak selskapet til lånene som du kan finne på siden deres. Det finnes ingenting som er hemmelig, vi deler alt med dere for å kunne gi dere en bedre sjanse til å ikke bli lurt.

De aller fleste selskapene som man finner i Norge er som regel troverdige og lovlige, men det finnes alltid de få som må ødlegge for alle andre. Det er de selskapene som vi ønsker at vi kan finne, bare så vi kan advare deg mot disse selskapene før du begynner å sette deg i gjeld med dem som du vil slite lenge med å komme deg ut av igjen.

Vi vet at alle kan ende opp i situasjoner hvor de virkelig trenger litt penger, det er ikke så uvanlig og skammelig som det engang var. Og når man først befinner seg i en slik situasjon så er det veldig kjedelig om det er andre som bare venter på at du skal være desperat nok til å ta det første og beste. Du må alltid lese alt (til og med det med liten skrift) før du bestemmer deg, se det litt rundt omkring og tenk over alternativene før du velger noe.