Forside » Om oss

Om oss

Finance Pal er en gratis sammenligningstjeneste som hjelper deg med å finne det billigste lånet. Nettstedet oppdateres jevnlig, slik at informasjonen alltid holdes aktuell. På Financepal finner du:

Objektive vurderinger. Vi undersøker, beskriver og vurderer norges långivere objektivt. Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å finne den beste långiveren for deg. Hos oss finner du også omtaler fra ekte kunder. Dette vil hjelpe deg å ta en klok beslutning om hvilken utlåner du vil bruke til investeringen.

Regelmessige oppdateringer. Vi oppdaterer tjenesten daglig slik at all informasjon er oppdatert og korrekt. Du skal kunne stole på tjenesten vår. Våre eksperter gjennomgår markedet regelmessig, for å holde informasjonen oppdatert.

Pålitelige långivere. Finance Pal publiserer og markedsfører kun långivere som overholder norsk lov om kredittgivning. Får vi høre at en aktør er useriøs eller har mistet sin kredittlisens, vil den umiddelbart bli fjernet fra nettsiden.

Finance Pal er ikke en låneforvalter, og du kan ikke søke om lån hos oss. Du kan imidlertid bruke siden vår til å sammenligne de ulike långiverne og deretter klikke på tjenesten du vil bruke. Tjenesten er helt gratis for deg som besøkende, og du kan spare tusenvis av kroner på få minutter ved å bruke vår tjeneste.