Fokuslån

Koti-ikoni fokuslan.no
Fordeler og ulemper
+ Mulighet for avdragsfrie perioder + Oversiktlig nettsted
- Lavt maksbeløp (75.000 kr) - Ingen kundeservice i helgene
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Thorn Norge Finans AS Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 2011

Lån hos Fokuslån

Lån hos Fokuslån kommer i form av forbrukslån og finansieres av moderselskapet Thorn Norge Finans AS. Seriøsitet og brukervennlighet virker å være i stort fokus. Nettstedet er både oversiktlig og informativt, samtidig som det bærer preg av en stor troverdighet.

Fokuslån retter seg i all hovedsak mot de som trenger å låne relativt lave beløp. Da man kan låne mellom 10.000 kr og 75.000 kr, er det åpenbart ikke snakk om store og tunge lån her.

Slike små lån brukes ofte til mindre oppussingsprosjekter, kjøp av bruktbil/båt eller ferie. En av de store fordelene å låne fra Fokuslån er at du kan velge avdragsfri periode etter dine behov.

Er Fokuslån bedre enn konkurrentene?

Som alle som søker etter forbrukslån vet, så er det et hav av långivere og banker der ute. Spørsmålet vil alltid være til stedet om man faktisk fikk de beste prisene og vilkårene når man har tatt et lån.

De fleste banker og långivere som driver med forbrukslån ligger ganske likt når det kommer til både rente, beløp og nedbetalingstid – hvor det naturligvis er noen unntak.

Ved å låne fra Fokuslån vil man etter all sannsynlighet ikke få et overpriset lån.

Når det kommer til kostnaden på forbrukslånet, altså renten, så er ikke Fokuslån noe særlig unntak fra brorparten. De kommer med tilsynelatende gjennomsnittlige priser – som ikke kommer til å vinne priser for å være verken billigst eller dyrest. Ved å låne fra Fokuslån vil man etter all sannsynlighet ikke få et overpriset lån.

Beløp er hvor Fokuslån virkelig skiller seg ut fra de fleste andre konkurrenter. Dette er fordi de har et stort fokus på små lån (10.000 kr – 75.000 kr). Man kan også igjen merke seg at man må være 25 år for å søke lån, noe som ikke er felles for alle långivere.

Hvis man er under 25 år og ønsker et større forbrukslån, vil det ikke være mulig å benytte seg av Fokuslån. Om man derimot er over 25 år og er ute etter et lite forbrukslån, kan Fokuslån fort være en sterk konkurrent om å bli din långiver.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån hos Fokuslån

Det investeres mye penger i å gjøre låneprosessen så oversiktlig som mulig. Hvis en långiver derimot velger å ikke ha stort fokus på brukervennlighet i søknadsprosessen vil det fort merkes. Her har Fokuslån gjort en bra jobb.

Med engang du kommer inn på nettsiden til Fokuslån vil du med en gang se lånemulighetene de tilbyr. Du kan  dra en slider både på beløp og nedbetalingstid. Du vil i sann tid se dine estimerte månedskostnader (f.eks. 50.000 kr o/48 mnd: 1.450 kr – 1.609 kr per måned).

Etter å ha valgt beløp og nedbetalingstid får du muligheten til å oppgi ønsket rente og avdragsfri periode. Du har da valget mellom 0, 30, 60 og 90 dager.

Deretter fyller du inn personinformasjon, og leser over og (eventuelt) godtar betingelser og vilkår.

Det hele fremstår som svært oversiktlig. Du vil etter all sannsynlighet ha en fin opplevelse med alt fra valget av nedbetalingstid tid du leser over betingelser og vilkår. Det estetiske hos Fokuslån er som allerede nevnt veldig velgjort.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Tilbakemeldinger på Fokuslån

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Et lån med høy rente

Her får du noenlunde høy rente som standard sammenlignet med flere konkurrenter.

Omdømme Dinero, Dinero.no

Anførselstegn Lånet med fokus på dine behov

Skulle du se at din økonomi er strammere i en periode enn forventet kan du med Fokuslån benytte deg av den avdragsfrie perioden på opp til 3 måneder helt uten ekstra omkostninger.

Omdømme Lån Penger, Laanpengeronline.com

Bedriften bak Fokuslån

Foretaket bak Fokuslån er Thorn Norge Finans AS, som igjen er eid av Thorn Norge AS. Finans- foretaket ble stiftet i 2011, moderselskapet derimot ble stiftet allerede i 1973, så erfaringen er uten tvil til stedet.

Med godt over 40 års erfaring kan du med sikkerhet føle deg trygg når du låner penger gjennom dette selskapet.

Thorn Norge AS driver med mer enn bare tradisjonelt utlån av penger, de driver også med finansiering av elektronikk og hvitevarer. De er også kjent for sin tjeneste PauseLån. En variant av PauseLån kan man også få når man låner gjennom Fokuslån. Det vil si at man kan få avdragsfrie perioder – altså sette lånet på pause. På Fokuslån kan man velge mellom 0, 30, 60 og 90 rente- og avdragsfrie dager – uten ekstra kostnader.

Thorn Norge Finans AS mener selv at de har stort fokus på låntakeren og dens private økonomiske situasjon, dermed hevder de at de alltid finner en løsning som passer.

Bør du låne hos Fokuslån?

Det er ingen tvil om at Fokuslån er en seriøs aktør på lånemarkedet, og man kan forvente å bli behandlet på en bra måte av erfarne folk.

Nettstedet oser av seriøsitet, samtidig som det er en fin simpelhet over det. Det er veldig ukomlisert å navigere seg rundt, noe enhver person skulle klare fint. Man vil også i sann tid få oversikt over hva det vil koste per måned å låne valgt beløp i valgt nedbetalingstid.

Med et maksimum lånebeløp på bare 75.000 kr, er det ingen tvil om at Fokuslån har sitt fokus på de som ønsker å låne små beløp. Hvis dette er deg kan Fokuslån fort være en grei kandidat, med verken svimlende høye eller lave renter.

Om du derimot er ute etter et større lån (over 75.000 kr) vil det ikke la seg gjøre gjennom Fokuslån.