Forside » Omtaler av långivere » Komplett Bank

Komplett Bank

Koti-ikoni komplettbank.no
Fordeler og ulemper
+ Lån mellom 10 000 kr og 500 000 kr + Opprett egen sparekonto + Innholdsrik og brukervennlig nettside
- Etableringsgebyr på mellom 450 kr og 1990 kr - Termingebyr på 35 kr - Kundeservice kun tilgjengelig man-fre 09:00 - 16:00
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: KomplettBank ASA Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 2014

Disse lånene byr KomplettBank på

Denne långiveren byr på et meget bredt spekter av finansprodukter. Det betyr av KomplettBank har mye å by på for en lang rekke forskjellige kunder.

Her har du en lynkjapp, punktvis oppsummering:

  • Forbrukslån
  • Refinansiering
  • Kredittkort
  • Sparekonto

Forbrukslån og lån til refinansiering er nært beslektet, men allikevel forskjellige. Kredittkort kan være en god løsning hvis du trenger et lite lån over kort tid. En sparekonto kan komme godt med, men er ikke et tema vi tar for oss her i vår anmeldelse.

KomplettBank byr på forbrukslån og refinansieringslånmellom 10 000 kr og 500 000 kr. Du må være 20 år for å søke, og ha fast inntekt. Søkere med betalingsanmerkninger vil ikke innvilges lån. Etableringsgebyret er på mellom 450 kr og 1990 kr, avhengig av lånesum. Termingebyret er på 35 kr. Renten er på mellom 7,9% og 24,9%.

Du kan betale et forbrukslån tilbake på mellom 1 og 5 år. For refinansiering, kan lånet ha løpetid på opptil 15 år. KomplettBank byr ikke på rentefrie måneder.

KomplettBank sammenlignet med konkurrentene

KomplettBank skiller seg fra flesteparten av andre långivere i det norske markedet ved å være, ja nettopp, veldig komplett. Her kan du ta opp lån på alt fra 10 000 kr til en halv million. Det betyr jo at alle slags kunder som er på ute etter et forbrukslån eller refinansiering vil kunne finne et egnet tilbud.

I tillegg kan du sikre deg kredittkort og opprette sparekonto hos KomplettBank.

Nettsiden er også veldig komplett. Du finner all slags nyttig informasjon, og vil uten komplikasjoner kunne lete deg fram til svarene på dine spørsmål.

Når det gjelder minuspoeng, må vi påpeke at etableringsgebyr på mellom 450 kr og 1990 kr er å anse som høyt. Særlig hvis du tar opp et mindre lån. Her finnes det konkurrenter som byr på bedre vilkår.

Også rentene er nokså høye. Det finnes andre långivere som reklamerer med bedre satser. Selv om det ikke nødvendigvis betyr at du vil bli tilbudt de mer fordelaktige rentene på din søknad. Hva slags renter du må betale, vil jo avhenge av mange forskjellige faktorer.

En annen svakhet med KomplettBank sett i sammenheng med konkurrentene er den nokså restriktive åpningstiden til kundestøtten. Du kan kun komme i snakk med selskapets representanter, mandag til fredag fra klokken 9 til klokken 16:00. Dette er ganske så upraktisk.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån hos KomplettBank

Du bruker samme fremgangsmåte for å søke om både forbrukslån og lån til refinansiering hos KomplettBank. Slik går du fram:

  1. Fastsett ønsket lånesum med bruk av selskapets lånekalkulator
  2. Oppgi hvorvidt du ønsker å låne til refinansiering eller ei
  3. Fyll inn personlig informasjon
  4. KomplettBank vil behandle søknaden – hvis du søker om større summer vil selskapet muligens etterspørre mer dokumentasjon fra deg, f.eks. lønnsslipper
  5. Hvis søknaden godkjennes, vil du tilbys en låneavtale
  6. Signer for lånet via BankID

Merk deg at hva slags renter du vil bli belastet med, avhenger av KomplettBank sin vurdering av din økonomi. Det vil si at du ikke vil vite lånekostnaden før etter at søknaden har blitt behandlet. Dette medfører at du må finlese låneavtalen du tilbys. Hvis KomplettBank anser deg som en høy-risiko låntaker, vil det vises på renten du tilbys. Her gjelder det å være tålmodig, trå varsomt og gjøre et veloverveid valg.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om KomplettBank

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Glimrende service - beste aktøren på markedet

Meget imponert over kundeservicen og systemet deres fungerer optimalt. Anbefales på det sterkeste. Man får rask tilbakemelding.

Omdømme Erik, Bytt.no

Anførselstegn Useriøs; anbefales ikke!!!

Jeg har ingenting bra å si; glad jeg aldri skal ha kontakt med Komplettbank. Disse tjenestene burde vært ulovlig!

De har skyhøye renter; svarer diffust – sender epost med påminnelse om at faktura skal betales…som om det skulle vær nødvendig – aldri opplevd maken!

 

Omdømme Lisbet, Bytt.no

KomplettBank Selskapsinformasjon

KomplettBank ble lansert i 2014, og er et aksjenotert selskap. KomplettBank samarbeider med Komplett Group, som står bak flere av de største netthandlene i Norge. Den største aksjonæren til KomplettBank er Canica Invest som også er majoritetseier av Komplett Group. Canica Invest sin største aksjonær er den kjente norske mangemilliardæren Stein Erik Hagen.

KomplettBank har i løpet av de siste par årene utvidet sin virksomhet til både Finland og Sverige.

Selskapet hadde en årsomsetning på 959 millioner kroner i 2018. Profitten var på 331 millioner kroner etter skatt. Her har vi åpenbart med en markedsleder å gjøre. Ingen skal være i tvil om at dette er en bunnsolid finansinstitusjon.

KomplettBank i et nøtteskall

Som seg hør og bør, varter KomplettBank opp med et svært komplett tilbud av lån. Her vil du kunne ta opp smålån helt nede i 10 000 kr, og større forbrukslån helt opptil 500 000 kr. Noe krav om sikkerhet eller pant vil du aldri bli pålagt.

Du kan søke om lån til refinansiering. Da vil du kunne nyte godt av lengre tilbakebetalingstid enn for forbrukslån. I tillegg kommer sjansen til å søke om kredittkort, og å etablere sparekonto.

Selskapet går veldig godt, og har åpenbart investert tungt i nettsiden sin. Den er veldig innholdsrik, og gjør deg i stand til å innhente informasjon på en praktisk og grei måte.

Hva gjelder ulemper med KomplettBank kan vi ikke komme unna at etableringsgebyr på minimum 450 kr er dyrt. Det hører også med at tilgjengelige renter på mellom 7,9% og 24,9% slettes ikke er blant de laveste i bransjen.

At kundestøtten til KomplettBank kun er tilgjengelig mellom kl. 09:00 og 16:00, mandag til fredag, er heller ikke noe å skryte av.