Modus Finans

Koti-ikoni modusfinans.no
Pluss og minus med Modus Finans
+ 2 avdragsfrie måneder i året + Brukervennlig søknadsprosess + Oversiktlig nettside
- Maks 50 000 kr - Høy rente - 2,8% etalberingsgebyr
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Thorn Norge Finans A/S Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 1970

Dette lånet tilbyr Modus Finans

Hos Modus Finans kan du ta opp en type lån. Det er et usikret forbrukslån på mellom 10 000 kr og 50 000 kr. Tilgjengelig tilbakebetalingstid er 1 til 5 år. Du trenger ikke stille noen form for sikkerhet for lånet. Ei heller behøver du å fortelle Modus Finans hva du har til hensikt å bruke pengene til. Dette er kort og greit et lån uten heftelser av det slaget overhodet.

Den nominelle renten på lånet vil ligge på mellom 9,48% og 21,60%. Nøyaktig hva slags rentesats som vil gjelde for ditt lån, vil avhenge av selskapets vurdering av din tilbakebetalingsevne. Dess bedre din økonomi virker, dess lavere renter vil du tilgodesees med.

Termingebyret på dette lånet er på kun 19 kr. Etableringsgebyret er på 2,8% av summen du låner. Dette er nokså høyt.

Denne långiveren byr ikke på rentefrie måneder i løpet av din første periode som kunde. Derimot vil du hvert år kunne nyte godt av 2 avdragsfrie måneder. Det vil altså si to måneder hvor du ikke trenger å betale ett øre. Hverken av renter, lånesum eller gebyr.

Modus Finans sammenlignet med andre långivere

Modus Finans inngår i gruppen av utlånere som er del av Thorn Norge Finans-gruppen. Der hører også L’EASY og KlikkLån til. Sammenlignet med disse utlånerne har Modus Finans to konkurransefortrinn.

Det første er sjansen til å nyte godt av 2 avdragsfrie måneder i året. Dette kan by på verdifullt pusterom i privatøkonomien. For eksempel kan du velge å slippe å tenke på å betale avdrag i desember – en måned som er kjent for å være belastende for bankboka.

Den andre er en noe mer informativ nettside. Hos Modus Finans finner du mer lettvint fram til relevant info enn tilfellet gjerne er hos andre Thorn-långivere. Herunder hører også med at kundestøtten til Modus Finans er tilgjengelig hver ukedag mellom klokka 08 og 18. Det gir fred i sjela å kunne få kontakt med banken din når det behøves!

Sett i forhold til øvrige långivere i bransjen, har Modus Finans en klar ulempe. Det er at du bare kan låne maks 50 000 kr. Dette er gjerne en sum som de fleste vil anse som knapp. Du kan faktisk ta opp forbrukslån uten sikkerhet på 500 000 kr hos mange andre selskaper i bransjen.

Rentene du vil belastes med hos Modus Finans er også noe høyere enn de du finner hos en del andre selskaper. Bare vær klar over at det skyldes at lånesummene er så små. Også andre utlånere vil kreve deg for høyere renter hvis du ber om et lån på 50 000 kr eller mindre. Lavere rentesatser som du ser reklamert vil som regel gjelde for langt større lån.

 

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån hos Modus Finans

Hos Modus Finans nyter du godt av en brukervennlig søknadsprosess. Du oppgir hvor mye du ønsker å låne, og hva slags tilbakebetalingstid du er innstilt på. Deretter fyller du inn dine personopplysninger i et skjema. Du behøver ikke stille med pant. Ei heller er du nødt til å spesifisere hva du har til hensikt å bruke lånet til.

Slik går du frem for å ta opp lån hos dette selskapet:

  1. Velg lånesum og løpetid for lånet
  2. Fyll inn personopplysninger
  3. Selskapet gjør en kredittvurdering
  4. Du tilbys en låneavtale
  5. Skriv under med Bank ID
  6. Pengene settes inn på din konto

Det er viktig å påpeke at du jo ikke nødvendigvis vil få innvilget et lån hos Modus Finans. Hvorvidt din søknad godtas vil avhenge av selskapets kredittvurdering av deg. Du er ikke garantert å få lån selv om du tilfredsstiller krav som alder, inntekt og så videre. Det er helt opptil Modus Finans sin bedømming.

Husk også at du må finlese låneavtalen når du mottar den. Det er der alle kostnader, rentesats inkludert, fremkommer. Ikke skriv under før du er sikker på at du skjønner nøyaktig hva lånet vil koste deg.

Du velger dine 2 avdragsfrie måneder idet du søker om lånet. Her må du velge klokt. Du kan nemlig ikke skifte dine måneder senere. Ei heller kan du velge bare 1 måned. Du kan derimot velge å ikke ha noen avdragsfrie måneder overhodet.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Ekstremt pressende selger

Utrolig anmassende selger som igjen og igjen presser på for ekstra salg selv om man sier tydelig nei.

 

 

Omdømme Peter Andreasen , Trustpilot

Anførselstegn Er litt skuffet

Er litt skuffet over at man ikke kan låne mer en 50 000 kr, og syntes egentlig og at renten var litt høy, så da blir det heller lån et annet sted for meg.

 

 

Omdømme Kari Aase , Financer.com

Selskapsinformasjon om Modus Finans

Modus Finans eies av Thorn Norge Finans A/S, som igjen eies av danske L’EASY. Dette er navn som er svært velkjente i det norske lånemarkedet. Thorn har leid ut hvitevarer og annen elektronikk i Norge siden 70-tallet. L’EASY har gjort det samme i Danmark siden 1985. Privat finans har vært et satsingsområde nesten like lenge.

Vi har rett og slett med foretak som er blant de aller største og mest veletablerte innenfor denne sektoren i hele Norden å gjøre.

Når L’EASY eller Thorn er i medias søkelys er det som regel av en av to årsaker. Enten fordi omsetning og profitt har nådd nye høyder, eller fordi deres markedsføring kritiseres for å være for aggressiv.

Det vi kan si sikkert er at Modus Finans drives og eies av svært ressurssterke og solide foretak.

Modus Finans i et nøtteskall

Modus Finans byr på forbrukslån uten krav om sikkerhet. Søknadsprosessen er oversiktlig og brukervennlig.

Husk også at du kan velge 2 måneder hvert år hvor du slipper å betale noe som helst på lånet ditt. Dette er selvsagt en kjekk mulighet til å få litt frihet i privatøkonomien selv om du har et lån å betjene.

Du kan bare låne opptil 50 000 kr hos Modus Finans. Dette er selvsagt bare av interesse for en viss kundegruppe. Renten på denne typen smålån er gjerne litt høy. Hos Modus Finans er den nominelle renten på mellom 9,48% og 21,60%. Ikke lavt, men heller ikke uhørt for denne typen lån.

Som del av Thorn Norge Finans A/S vet du at du har med en markedsleder å gjøre, når du tar opp lån hos Modus Finans.