Remember

Koti-ikoni remember.no
Plus og minus med Remember
+ Opptil 150 000 kr i kreditt + 45 døgns rentefri betalingsutsettelse + 0 kr i årsavgift
- Det finnes kredittkort med lavere renter - Dyre minibankuttak
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: EnterCard Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 1999

Dette kredittkortet kan du få hos Remember

Som kunde hos Remember kan du sikre deg et MasterCard kredittkort. Det byr på en rekke kjekke fordeler. Blant annet eksklusive rabatt- og lojalitetstilbud.

Ditt Remember kredittkort har en øvre kredittgrense på 150 000 kr. Nominell rente per måned er 1,80 %, mens den nominelle renten per år er 21,62%.

For å ta ut penger fra minibank vil du belastes med et gebyr på 35 kr og trekkes 1% av uttakssummen. Når du bruker kortet til å betale i en utenlandsk valuta, vil du måtte betale et gebyr på 1,75%.

Merk deg at du tilbys 45 dagers rentefri betalingsutsettelse med dette kredittkortet. Du betaler ingen årsavgift på kredittkort av denne typen.

Du kan søke om et kredittkort fra Remember såfremt du er over 18 år gammel, har en fast inntekt og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Remember kredittkort sammenlignet med konkurrentene

Dette kortet byr på både fordeler og ulemper sammenlignet med andre kort, og smålån. Mange vil jo vurdere et smålån i likhet med kredittkort når de trenger en mindre mengde kreditt.

En fordel med kredittkort fra Remember er at du kan søke selv om du bare er 18 år gammel, såfremt du har en inntekt. Hos andre selskaper har de gjerne en betydelig høyere aldersgrense. Det gjelder både for kort og forbrukslån.

At du kan sikre deg hele 150 000 kr i kreditt er meget standsmessig. Mange kredittkort har langt lavere grense.

Renten på 21,62% per år er ikke skyhøy, og klart å foretrekke fremfor det som gjerne blir tilbudt hvis du vurderer et smålån. Derimot finnes det kredittkort i det norske markedet med lavere renter.

At du kan benytte deg av en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager er selvsagt meget fordelaktig. Særlig i forhold til vilkårene du finner hos de fleste tilbydere av forbrukslån. Bare husk at det finnes kredittkort som byr på enda lengre gratis utsettelser.

At du kan nyte godt av rabatter når du bruker kortet hos enkelte butikker er også en fiffig godbit, men etter hvert standard for kredittkort. Vær lur, og finn kortet som byr på rabatter du personlig faktisk har bruk for!

Gebyrene som gjelder for bruk av minibank (35 kr + 1%) og utenlandsk valuta (1,75%) er rundt snittet for kredittkort i det norske markedet.

Remember må tåle et lite minus for kundeservice som ikke er like tilgjengelig som hos flere av konkurrentene.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om kredittkort hos Remember

Du søker om dette kredittkortet gjennom nettsiden til Remember. Den besøker du ved å klikke på en av lenkene i denne anmeldelsen.

Her har du en kortfattet oversikt over nøyaktig hvordan du går frem:

  1. Klikk «Søk om kredittkort»
  2. Fyll inn personalia
  3. Fyll inn info om inntekt, boforhold, ansettelsesforhold, eksisterende gjeld
  4. Signer søknaden med BankID
  5. Remember gjennomfører en automatisert vurdering av din søknad
  6. Blir søknaden godkjent, får du kortet tilsendt i posten

Denne prosessen er automatisert. Det vil si at selskapet henter inn relevant informasjon, og gjør en kredittvurdering av deg uten at deres ansatte får tilgang til følsom data om deg. Dette er kanskje betryggende.

Å søke om et kredittkort kan være lurt selv om du ikke her og nå har et akutt behov for kreditt. Det er nemlig helt gratis å få et kort av dette slaget. Og har du det først i lomma, ja så kan du jo på et øyeblikk sikre deg kreditt om behovet skulle melde seg. Dette kan gi en god trygghetsfølelse.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundenen om Remember

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Jeg har Remember Gold, meget bra.

Jeg har aldri hatt problem med remember.

Derimot har jeg hatt problem med andre kort uten å nevne navn.

Omdømme Sverre, Bytt.no

Anførselstegn Cashback upålitelig, udokumenterte krav og ingen sikker reklamasjonsmulighet

Cashback kommer ikke alltid og det kom ut av det blå kom udokumenterte tilbakedaterte krav om tilbakebetaling av bonus fra 1,5 år tilbake i tid. De svarte ikke på 3 skriftlige henvendelser og la til slutt bare bevisbyrden på kunden fremfor å kreve skikkelig dokumentasjon av et multinasjonalt selskap. Det finnes ingen mulighet for å bestride et krav som gjør at du selv får skriftlig kopi av dette (vanlig e-post). Jeg er en erfaren kredittkortbruker og har ikke opplevd noe lignende før.

Omdømme Per, Bytt.no

Remember er del av internasjonalt finanskonsern

Remember er en satsing som EnterCard står bak. EnterCard sporer sine aner tilbake til 1999 da selskapet ble opprettet som resultat av en sammenslåing av Sparebank 1 Kredittkort og Sparebankkort. Siden den gang, har selskapet etablert seg som en av markedslederne innenfor kredittkort i Norge.

I dag er EnterCard Norge et underbruk av EnterCard Group AB, som er et svensk selskap. I 2005 ble selskapet del av en felles satsing mellom svenske Swedbank og den britiske banken Barclays Bank Plc. Sistnevnte er en av Europas aller største finansselskaper.

EnterCard Group AB har om lag 130 ansatte i Norges, med kontorer i både Oslo og Trondheim. I alt ansetter selskapet rundt 450 medarbeidere i Sverige, Danmark og Norge.

Remember kredittkort i et nøtteskall

Med Remember kredittkort får du tilgang til 150 000 kr i forbrukerkreditt. Dette er helt klart en betydelig sum for et kort av denne typen.

Renten på 21,62% er ikke avskrekkende, men heller ikke best i klassen for kredittkort. Derimot er dette langt gunstigere enn vilkårene du kan vente deg hvis du tar opp et lite forbrukslån.

At du tilbys rentefri betalingsutsettelse i 45 dager er selvsagt godt nytt. Men heller ikke her er Remember helt i toppen. Andre kredittkort byr på lengre utsettelser.

Husk at du ikke behøver å betale noen form for årsavgift eller lignende for å bruke dette kredittkortet.

Du kan søke om lån selv du bare er 18 år gammel, bare du kan vise til en fast inntekt. Du vil ikke innvilges et kredittkort fra Remember hvis du har betalingsanmerkninger.

Enkelte kunder vil sikkert også merke seg at du kan nyte godt av mange rabatter når du bruker ditt Remember kredittkort hos utvalgte butikker.