Forside » Lån uten sikkerhet 25 000 kr – 500 000 kr » Artikler » 10 tips for en kostnadseffektiv bryllupsreise

10 tips for en kostnadseffektiv bryllupsreise

Oliver 4.11.2019, oppdatert 8.8.2023

Bryllupsreisen skal bli sett på som en av de bedre reiseopplevelsene. Veldig mange bruker mye penger på bryllupsreise, kanskje til og med litt for mye. Slik trenger det ikke å være.

Hvis man vet hvordan man skal reise kostnadseffektivt, så vil man kunne spare mye. Her er våre 10 tips for en kostnadseffektiv bryllupsreise:

 1. Planlegg i forveien

Det høres kanskje åpenbart ut at man skal planlegge bryllupsreisen i forveien, men det er viktig å faktisk ha kontroll på hva pengene skal brukes til.

Man skal kose seg på en bryllupsreise, så vi snakker ikke om å legge et stramt budsjett som må følges til en hver tid. Det vi mener er at dere må ha en viss oversikt over forventede kostnader. Et eksempel på dette er om det er frokost inkludert på hotellet eller må dere spise frokost på restaurant. Kanskje dere skal på ferie hvor det ikke er så mange restauranter, så dere handler heller maten på dagligvarebutikken.

Hvis dere skal i en storby kan dere fort regne med at det blir litt shopping, men hvis dere skal på en skiferie i alpene, blir det nok lite shopping, men heiskort må kjøpes.

Det er viktig å ha en liten oversikt over hvilke utgifter dere forventer dere. Å si presist hva dere kommer til å bruke er veldig vanskelig eller kanskje umulig, men en viss oversikt kan være veldig grei å ha.

 1. Pakkereise eller ikke

Skal dere reise med pakkereise eller bestille hotell og fly hver for seg? Det er aldri et fasitsvar på hva som er billigst. Noen ganger lønner det seg med pakkereise og andre ganger ikke.

Hvis man ikke velger pakkereise er det viktig å huske på at flyprisene kommer i tillegg, mens dere ser på hotellprisene.

 1. Sammenlign priser

Det er enklere enn noen gang å sammenligne priser både på fly, hotell og pakkereiser. Enkle søk på Booking, Airbnb og Skyscanner, gir dere oversikten over en hel rekke hoteller, utleieboliger og flypriser.

Ved å bruke disse tjenestene vil man veldig enkelt kunne sammenligne både pris og standard, og med det komme frem til det med best verdi.

 1. Bruk eventuelle penger som er fått i gave

Mange får penger i bryllupsgave hos familie og venner. Det kan være en ide å investere disse pengene i bryllupsreisen.

 1. Sjekk generelle priser i de alternative destinasjonene

Med generelle priser mener vi transport, mat, aktiviteter og andre småting man bruker penger på. Disse kan være veldig utslagsgivende.

Selv om flyturen til Thailand koster mer enn flyturen til Frankrike kan det lønne seg å dra til Thailand. Dette er på grunn av at det er så mye billigere å være i Thailand enn Frankrike. Både mat, drikke, hotell og transport er mye billigere.

 1. Spar penger før og etter reisen

Man skal kose seg ekstra mye på bryllupsreise. Kanskje det kan være verdt å spare litt ekstra før og etter reisen. Dette gjør at dere har mer å bruke på reisen, og dere trenger ikke ha dårlig samvittighet når dere kommer tilbake.

 1. Sammenlign og finn det billigste lånet

For å få den perfekte drømmereisen kreves det ofte at man tar opp et forbrukslån. På denne måten vil man kunne ha tilgang til mye penger når man skal reise, for å så betale et mindre beløp per måned fremover.

For å få det beste og billigste lånet bør man alltid sammenligne priser og betingelsene fra ulike långivere. Hos Finance Pal kan du gjøre det helt enkelt.

 1. Lokal transport

Selv om det mange ganger kanskje er en bedre opplevelse å gå rundt når man er på reise, er det som en refleks at man tenker å heller ta taxi.

Hvis dere ikke skal lange veien kan man spare mye på å gå, i stedet for å ta flere korte taxiturer.

 1. Sammenlign restauranter

Når man er på en bryllupsreise bør man unne seg god mat. God mat betyr ikke alltid dyr mat. Bruk sammenligningsider, som google maps, for å sammenligne rangeringene til de ulike restaurantene i nærheten. Kanskje finner du ut at de billigere alternativene serverer bedre mat enn de dyre.

 1. Kos dere!

Først og fremst er det alltid viktig å kose seg når man er på reise, særlig når man er på bryllupsreise.

I denne artikkelen kan du lese mer om:

 1. 10 tips for en kostnadseffektiv bryllupsreise
 2. Slik finner du det beste og billigste forbrukslånet
 3. Hva kan forbrukslån brukes til?

Slik finner du det beste og billigste forbrukslånet

Reiser er dyre, og ofte dyrere enn forventet. Her kan forbrukslån komme inn som et veldig bra alternativ til å få det beste ut av reisen, uten å måtte gå ut med en stor sum penger der og da.

 • Tips: Sammenlign alltid priser fra flere aktører før du søker

For å finne det beste og billigste forbrukslånet for ditt behov, anbefaler vi alltid å sammenligne priser. Når du søker om lån på nett er det nemlig veldig enkelt å få oversikt over hva de forskjellige bankene tilbyr.

For å gjøre det enda enklere kan du bruke en låneformidler, som Finance Pal, da sammenligner vi nemlig lånetilbud fra en rekke banker for deg. På denne måten unngår du garantert useriøse aktører og du vil motta de beste betingelsene.

 • Låneeksempel gjennom Finance Pal: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl. geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 37,62%.

Hva kan forbrukslån brukes til?

Det fine med forbrukslån er at det kan brukes til akkurat det du selv ønsker. Når det kommer til bryllupsreiser kan forbrukslån brukes til både fly, opphold, mat, shopping og alt annet som koster på ferie.

 • Forbrukslån kan brukes til akkurat det du selv ønsker

Forbrukslån er altså en veldig fleksibel form for lån, og egner seg veldig bra til alt av reiser, inkludert bryllupsreiser.

WhatsApp
Telegram