Axo Finans

Koti-ikoni axofinans.no
Pluss og Minus med Axo Finans
+ Søk hos flere banker samtidig + Solid kundestøtte + Lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet
- 25 års aldersgrense - Bruk av en låneformidler fritar deg ikke fra å måtte sette deg grundig inn i alle lånevilkår
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Axo Finans AS Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 2012

Disse lånene kan du søke om via Axo Finans

Axo Finans er ikke en bank, men derimot en finansagent. En finansagent er det samme som en lånformidler. Altså snakker vi her om et selskap som kan hjelpe deg finne det riktige lånet for deg; ikke et foretak som faktisk låner ut penger.

Innenfor sitt segment er Axo Finans en av markedslederne. Her kan du søke på lån fra 10 000 kr til 500 000 kr. Rentesatsene er på mellom 6,39% og 21,90%. Hva slags andre utgifter du kan regne med, vil avhenge av hvilken bank du ender opp med å ta opp lån hos. Det samme gjelder hvorvidt du får mulighet til å nyte godt av rentefrie måneder.

Tilgjengelig tilbakebetalingstid er 1 til 15 år.

Du må være fylt 25 for å søke om lån via Axo Finans. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger for å benytte deg av selskapets tjenester.

Du kan låne penger til refinansiering hos Axo Finans. Selvsagt kan du også ta opp et vanlig forbrukslån. Ikke for noen lån du tar opp via denne lånformidleren vil du måtte stille sikkerhet.

Axo Finans henter inn tilbud fra i alt 15 forskjellige partnere på dine vegne. Du trenger ikke betale noe som helst for denne tjenesten.

Axo Finans sammenlignet med konkurrentene

Axo Finans er en av markedslederne blant norske låneformidlere. Selskapet varter opp med kundestøtte i toppklassen, en svært innholdsrik nettside, og henter inn anbud fra 15 ledende banker.

Tilbudet er praktisk og brukervennlig. Du finner all informasjonen du trenger på nettsiden. Her finner du nyttige artikler om privatøkonomi, samt åpen og lettfortøyd informasjon om Axo Finans og deres tjenester. Det er mer enn vi kan si om enkelte konkurrenter.

Særlig er det på kundestøtten at selskapet gjør det skarpest. Med kundebehandlere tilgjengelig mandag til torsdag 08:30 – 20:00; fredag 08:30 – 16:00; og lørdag og søndag 10:00 – 14:00 er det best i klassen på dette punktet.

Hva gjelder tilgjengelige lån er rentesatser på 6,39% til 21,90% å anse som normalt. Lånesummer mellom 10 000 kr og 500 000 kr ditto.

At du er nødt til å være minst 25 år gammel for å søke, er godt over snittet. Mange låneformidlere gjør tjenestene sine tilgjengelige for langt yngre søkere. Også kravet om årsinntekt på 200 000 kr er høyere enn normalen.

 

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån gjennom Axo Finans

Å bruke en finansagent som Axo Finans gir deg sjansen til å søke om lån hos mange banker på en gang. Så snart du har gjennomført søknadsprosessen på Axo Finans sin nettside, vil selskapet videreformidle din søknad til sine samarbeidspartnere.

Her har du en stegvis fremstilling av hvordan du går frem:

  1. Velg hvor mye du ønsker å låne på lånekalkulatoren
  2. Oppgi hvorvidt du låner til refinansiering
  3. Velg ønsket tilbakebetalingstid
  4. Fyll inn personopplysninger
  5. Axo Finans henter inn lånetilbud fra 15 banker
  6. Du velger lånet du foretrekker, og signerer med BankID

På punkt 4 er det på sin plass å påpeke at du vil bli gjenstand for en kredittundersøkelse når du oppgir ditt personnummer. Dette er påkrevet for å kunne ta opp et lån. Det vil si at du ikke trenger å søke en gang hvis du vet at du ikke oppfyller gjeldende krav.

Altså, hvis du er under 25 år, ikke har en inntekt på minst 200 000 kr, eller ikke har bodd i Norge i minst 3 år. Når kredittsjekken gjennomføres vil dette fremkomme.

Det er også verdt å understreke at punkt 6 er veldig viktig. Når du søker gjennom en låneformidler vet du strengt tatt veldig lite om hva slags tilbud du kan vente deg. Derfor er det først på dette stadiet i prosessen at du faktisk får et klart bilde av låneutgiftene. Selvsagt medfører det at du må sette deg grundig inn i låneavtalen før du underskriver den.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Axo Finans

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Meget hjelpsom å flott opplevelse

Meget hjelpsom å flott opplevelse

 

Omdømme Tom-Einar Ulriksen, Truspilot

Anførselstegn Bra og raske tilbakemeldinger

Bra og raske tilbakemeldinger

Er absolutt fornøyd med Axo Finans Norge.

Fikk alternativer og anbefaling om det beste

tilbudet.

Omdømme Morten K, Trustpilot

Axo Finans er en av markedslederne

Axo Finans AS er et norsk selskap, og en av markedslederne her i lands hva gjelder formidling av forbrukslån. Hovedkontoret ligger i Oslo.

I 2017 var omsetningen på 134,5 millioner kroner. Før skatt var resultatet 42,2 millioner kroner. Axo Finans operer også i Sverige, som Axo Finans AB. Samlet omsatte de to selskapene for 162 millioner kroner i 2017.

I desember 2018 var Axo Finans gjenstand for betydelig interesse i norske medier. Det skyldtes at selskapet var et av flere som ble kritisert av justisdepartementet for måten de bedrev markedsføring på. En konsekvens er at strammere regler for markedsføring av låneprodukter kan bli introdusert fremover.

Axo Finans i et nøtteskall

Axo Finans er en ledende formidler av forbrukerlån her i Norge. Selskapet formidler lån i samarbeide med 15 forskjellige banker. Du kan søke på lån fra 10 000 til 500 000 kr ved bruke av selskapets tjenester.

De tilgjengelige rentene er fra 6,39% til 21,90%. Tilbakebetalingstid er mellom 1 og 15 år. Du kan låne penger til forbruk eller refinansiering.

Aldersgrense for å søke via Axo Finans er 25 år. Søkere må tjene minst 200 000 kr i året, og ha vært bosatt i Norge i minst 3 år.

Axo Finans har en veldig innholdsrik og brukervennlig nettside. Her finner du svar på dine spørsmål, og all informasjonen du behøver. Skulle du allikevel ha bruk for å ta kontakt med selskapet lar det seg gjøre via telefon. Kundestøtten har lange åpningstider, noe som er veldig kjekt.

I det hele tatt er det lett å forstå hvorfor Axo Finans nyter et meget godt omdømme, og raskt har etablert seg som en av markedslederne innenfor denne bransjen.