Zmarta

Koti-ikoni Zmarta.no
Fordeler og ulemper
+ Søk om lån i 20 banker samtidig + Lån mellom 5000 og 500 000 kr + Meget god kundestøtte
- Du må selv allikevel sette deg grundig inn i lånet du til slutt innvilges
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Zmarta Group Opprinnelsesland: Sverige Virksomheten startet opp: 1999

Disse lånene kan du søke om via Zmarta

Zmarta er ikke en långiver eller en bank. Det er derimot en finansagent. Det vil si at selskapet gir deg sjansen til å søke om lån hos en rekke forskjellige banker på en gang. Altså har vi her med en formidler av lån, ikke en utsteder av lån, å gjøre.

Du kan søke om usikrede forbrukslån hos Zmarta. Hva du ønsker å gjøre med pengene du låner, er helt og holdent opp til deg. Du kan refinansiere, kjøpe bil eller båt, pusse opp huset eller hva som helst annet.

Minste tillatte lånesum er 5000 kr, mens maks er 500 000 kr. Dette er et meget bredt spekter. Tilgjengelig tilbakebetalingstid er på mellom 1 og 15 år. Du må være fylt 18 år for å søke. Bare vær obs på at dette slettes ikke betyr at bankene Zmarta formidler lån hos nødvendigvis vil innvilge søknader fra så unge søkere.

Zmarta formidler lån fra i alt 20 forskjellige banker. De ha selvsagt forskjellige rentesatser, etableringsgebyr og termingebyr. Hva du må belage deg på å betale vil altså avhenge av hvilken bank du til syvende og sist tar opp lån hos. Zmarta vil ikke pålegge deg gebyr eller andre merkostnader av noe slag.

Nominell, årlig rente på lån som formidles via Zmarta er på mellom 5,99% og 26,9%.  Hvorvidt du kan innvilges rentefrie måneder vil igjen avhenge av banken du faktisk tar opp lån hos.

Zmarta sammenlignet med konkurrentene

Zmarta drives i samarbeid med konkurrenten Centum Finans. Sammen utgjør de markedslederne for lånagenter i Norge.

Her er det veldig mye å skryte av. Zmarta byr på lån av alle størrelser. Et bredere speker enn 5000 til 500 000 kr skal du lete lenge etter. Også det faktum at hele 20 banker kontaktes av selskapet på dine vegne er imponerende. Her hentes det altså tilbud fra veldig mange potensielle långivere på en gang.

Zmarta har en svært rikholdig nettside. Her finner du all slags nyttig informasjon om lån og personøkonomi. Du kan også ta kontakt med selskapet via chat, på telefon og epost. Dette virker meget tillitsvekkende. Inntrykket man sitter igjen med etter et besøk hos Zmartas nettside er at man har med et svært seriøst foretak å gjøre.

Sammenlignet med andre lånagenter er det rett og slett lite å anse som minus. Det er allikevel på sin plass å understreke at bruk av en lånagent som dette ikke er en snarvei som fritar deg som lånsøker fra ditt ansvar om å selv sette deg grundig inn i hva slags lån du faktisk tar opp. Alt Zmarta kan gjøre på dine vegne er å hente inn tilbud. Det er fortsatt opp til deg å gjøre den viktigste jobben. Nemlig forsikre deg om at du godtar et lån som passer for din økonomi.

 

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån gjennom Zmarta

På nettsiden til Zmarta finner du en lånkalkulator. Den bruker du til å fastsette hvor stor lånesum du er interessert i, og hvor lang løpetid du er ute etter. På den måten vil du få et overslag over hva slags renter og øvrige utgifter du må belage deg på å betale.

For å søke om lån via Zmarta, fyller du enten inn et skjema online eller så kan du ta kontakt via telefon. Uavhengig av hva slags metode du velger, vil du bes om å oppgi følgende informasjon om deg selv:

  • Hvorvidt du leier eller eier egen bolig
  • Hva slags eksisterende gjeld du har
  • Hvorvidt du jobber heltid, deltid eller er uten ansettelse
  • Personopplysninger

Når du har delt denne informasjonen, samt selvsagt hvor mye du vil låne over hvor mange år, vil Zmarta gjennomføre en kredittsjekk for å kartlegge dine økonomiske omstendigheter. Hvis de føler at du ikke har en sterk nok økonomi, vil Zmarta si ifra til deg. De vil da ikke kaste bort tiden din ved å søke om lån på dine vegne.

Hvis du består kredittsjekken, vil Zmarta søke om lån på dine vegne hos 20 forskjellige banker. Skulle din søknad innvilges, vil du måtte oppgi ytterligere opplysninger til banken du faktisk tar opp lån hos. Det inkluderer:

  • Kopi av selvangivelse
  • Dine 3 siste lønnsslipper
  • Attest fra arbeidsgiver

Du signerer for lånet ved bruk av BankID.

Igjen, er det viktig å gjenta at du plikter å bruke tid til å sette deg inn i lånets vilkår og kostnader. Det er ditt ansvar, ikke Zmartas. Du bør ikke bare akseptere lånet uten videre. Sjekk grundig om det passer for deg, før du skriver under.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Zmarta

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Fornøyd kunde

Rask håndtering av søknad, veldig trivelig kundebehandler,

Omdømme Mary Lystad, Trustpilot

Anførselstegn Fantastiske mennesker

Fantastiske mennesker jeg pratet med, enkel og grei søknad, gikk bare få dager, så var alt i boks, kjempe service

Omdømme Jan Oddvar Pettersen, Trustpilot

Zmarta inngår i Zmarta Group

Zmarta er en del av svenske Zmarta Group, og drives i samarbeid med Centum Finans som eies av den samme gruppen. Zmarta Group, på sin side, inngår som del av det tyske selskapet Bauer Media Group. Dette er en gigant av et selskap, med omsetning i milliard-klassen.

Zmarta har operert innenfor lånsegmentet i 20 år, noe som selvsagt virker tillitsvekkende.

Zmarta er ofte omtalt i media. Da dreier det seg som regel om at selskapet er i vekst, og rapporterer gode tall.   Zmarta formidler også strømavtaler, og har vært omtalt i norsk presse fordi selskapet mener at norske forbrukere betaler mange hundre millioner kroner for mye på sine strømregninger.

Kort og godt om Zmarta

Zmarta er en markedsledende lånagent her i Norge. Du kan søke om lån hos i alt 20 banker på en gang ved bruk av selskapets tjenester.

Du kan ta opp et utrolig bredt spekter av lån ved å anvende deg av Zmartas tjenester. Helt fra kun 5000 kr, og opptil hele 500 000 kr. Det vil si at alle slags søkere kan søke om alle slags forbrukslån uten sikkerhet gjennom Zmarta. Søknaden kan du enten gjøre via nettsiden eller på telefon.

Nettsiden til Zmarta er svært innholdsrik, og full av nyttige tips og grundig veiledning om privatøkonomi. At du kan ta kontakt via chat, telefon og e-post er selvsagt gunstig.

Zmarta byr på en grundig og redelig søknadsprosess hvor kunden vil oppleve å holdes oppdatert om hva som foregår underveis. At du tilgodesees med tilbud fra hele 20 forskjellige banker er selvsagt meget kjekt. Bare ikke glem at det til syvende og sist er aldeles opp til deg å forsikre deg om at lånet du godtar passer for deg. Alt Zmarta gjør er å samle inn tilbud. Du er låntager, og 100% ansvarlig for ditt egne, endelige valg.