NextFinance

Koti-ikoni Nextfinance.no
Fordeler og ulemper
+ Søk om lån i 15 banker på en gang + Lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet + Kundestøtte tilgjengelig hver dag
- Minste lånesum 50 000 kr - Ingen betalingsanmerkninger - Kundestøtte kun på e-post
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Folkelånet Telefinans AS Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 1985

Denne typen lån kan du søke om via NextFinance

NextFinance er ikke en långiver. Derimot er selskapet en finansagent, også noen ganger omtalt som en lånagent. Det vil si at du kan søke om lån hos en rekke forskjellige långivere ved å bruke NextFinance sin nettside.

Dette gir deg sjansen til å samle inn tilbud fra forskjellige banker for å sammenligne hvilket du liker best. Mange kunder synes at dette er en praktisk tjeneste. I alt kan du søke om lån hos 15 forskjellige banker på en gang via NextFinance.

Du kan søke på forbrukslån uten sikkerhet på mellom 50 000 kr og 500 000 kr hos NextFinance. Tilgjengelig løpetid på lånet er på mellom 1 og 15 år. Hva slags rente du vil måtte betale vil avhenge av hvilken långiver du tar opp lån hos. NextFinance oppgir på sin side at den årlige nominelle renten for lån du kan ta opp via deres tjenester er på mellom 6,49% og 26,9%. Også hva slags betalingsdyktighet du har, og hvor stor lånesum du er ute etter vil påvirke rentesatsen.

Termingebyr og etableringskostnad avhenger av hvilken långiver du velger. Her er det viktig å følge godt med da det kan foreligge store forskjeller fra bank til bank på disse punktene. Hvorvidt du kan få rentefrie måneder vil også avhenge av banken hvor du tar opp lån.

For å søke om lån gjennom NextFinance må du være minst 23 år gammel, ha en årsinntekt på minst 230 000 kr, og være bosatt i Norge på permanent basis. Søkere som har betalingsanmerkninger på rullebladet utelukkes.

NextFinance sammenlignet med konkurrentene

NextFinance er altså et selskap som formidler lån, ikke en virksomhet som faktisk låner ut penger. Derfor må vi sammenligne NextFinance med andre finansagenter, ikke långivere som byr på forbrukslån.

Og her gjør selskapet det ganske skarpt på en del punkter. For det første, er det gunstig at du kan søke på lån hos hele 15 banker på en gang. Dette er å anse som et bredt spekter av långivere.

Det er også fordelaktig at kundestøtten er tilgjengelig hver eneste dag mellom kl. 09:00 og 20:00. At du kan søke sammen med en medsøker er også kjekt. Dette vil øke sjansen for å få innvilget et lån, all den tid risikoen banken utsetter seg for minsker.

En ulempe med NextFinance er at kundestøtten kun er tilgjengelig via epost. Vi har ikke sjekket hvor lang tid det tar å få svar, men det er nok mange som helst skulle hatt sjansen til å snakke med lånagenten sin direkte – enten via chat eller på telefonen.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du på lån gjennom NextFinance

Du søker på lån hos i alt 15 forskjellige banker på en gang ved bruk av NextFinance sin nettside. Slik fungerer prosessen.

  1. Velg ønsket lånesum
  2. Velg ønsket tilbakebetalingstid
  3. Fyll inn personinfo
  4. NextFinance innhenter tilbud fra långiverne
  5. Du velger lånet du foretrekker, og signerer med BankID

Her er det veldig viktig å påpeke at du bør ta deg god tid på punkt 5, og vurdere grundig hva slags lån du ønsker å ta opp. Bare fordi du overlater til NextFinance å søke om lån på dine vegne, er det ikke å anbefale å overlate til dem å vurdere hvorvidt du bør godta lånet du tilbys eller ei.

Les nøye gjennom hva slags vilkår som gjelder. Hvor mye beløper etableringsgebyret seg til? Hva slags termingebyr må du ut med? Hvor stor er renten du faktisk må betale?

Selvsagt er det praktisk å kunne søke om lån hos flere banker samtidig. Men det fritar ikke deg som låntaker fra plikten om å selv sette deg grundig inn i lånevilkårene du godtar.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om NextFinance

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Kjempe fornøyd!

Kjempe fornøyd! Billig rente, hyggelige folk, og jeg er klar for å dra til Hawaii!

Omdømme Mons, Financer.com

Anførselstegn Hæ..?

Hæ..? Du må ha hatt en annen erfaring enn meg. Fikk kjempe tregt svar på hendvendelsen min, og ikke var de særlig hyggelige heller. Renten var i hvert fall grei..

Omdømme Camilla, Financer.com

Folkelånet Telefinans AS står bak NextFinance

Selskapet som står bak denne satsing heter Folkelånet Telefinans AS. Det er et helnorsk foretak fra Fredrikstad som har operert i denne bransjen helt siden 1985. De har foruten sin satsing her til lands også kontorer i Finland og Danmark.

Folkelånet Telefinnas AS kan trygt regnes for å være et meget veletablert selskap. Godt over 30 års fartstid i denne bransjen er å anse som et klart tegn på driften går godt.

Det skal også påpekes at Folkelånet Telefinans AS var blant de norske finansselskapene som i 2018 ble identifisert av forbrukertilsynet for å ha brutt gjeldende regler for markedsføring. Bruddet gikk ut på å ha skjult informasjon fra kundene eller oppgitt feilaktig informasjon til dem.

 

NextFinance kort og greit

NextFinance gir deg sjansen til å søke om lån hos 15 forskjellige banker på en gang. Dette gjør deg i stand til å innhente flere tilbud, som du kan sammenligne for å finne det du synes passer aller best.

Dette kan være en praktisk måte å søke om lån på, og at NextFinance henter inn tilbud fra hele 15 potensielle långivere gir deg mye å velge blant.

Det er verdt å merke seg at du ikke kan søke på lån under 50 000 kr. Når det er sagt, er maksgrensen på 500 000 kr å anse som høy.

Det er også igjen på sin plass å påpeke at en finansagent som NextFinance bare er et mellomledd. Du tar opp lån hos en bank via NextFinance. Det er utrolig viktig at du setter deg inn i alle vilkår som gjelder hos banken du faktisk tar opp lån hos. Det er ikke noen snarvei å bruke en finansagent; du må selv treffe den viktige avgjørelsen om hvorvidt lånet du tilbys er rett for deg eller ei.

Sammenlignet med andre finansagenter er NexFinans et godt alternativ. Nettsiden er ryddig, brukervennlig og inneholder en god del nyttig informasjon. Et minus er at du kun kan kontakte selskapet på e-post. Flere konkurrenter byr på sjansen til direkte kommunikasjon via chat og telefon.