Forside » Omtaler av långivere » Polaris Finans

Polaris Finans

Koti-ikoni polarisfinans.com
Fordeler og ulemper
+ Søk om lån i 16 banker samtidig + Lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet
- Lite innholdsrik nettside - Kundestøtte utelukkende via epost
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Aconto.no AS Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 2018

Disse lånene kan du søke om via Polaris Finans

Polaris Finans er en låneformidler, ikke en bank. Altså, vil du kunne bruke selskapets tjenester til å søke om lån hos bankene de samarbeider med, ikke selskapet selv.

I alt byr Polaris Finans på to typer lån. Forbrukslån og lån til refinansiering. For begge lånetypene er tilgjengelig sum 10 000 kr – 500 000 kr. Tilgjengelig rente er på mellom 5,75% og 22,00%. Tilgjengelig tilbakebetalingstid er 1 til 15 år.

Hva slags termingebyr og etableringsgebyr du må betale vil avhenge av hvilken bank du faktisk tar opp lån hos. Det samme gjelder hvorvidt du kan få noen rentefrie måneder eller ikke.

Du må være minst 18 år gammel, og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å søke.

Polaris Finans vil hente inn tilbud fra 16 forskjellige banker på dine vegne. Blant selskapets samarbeidspartnere finner vi mange kjente navn innenfor forbrukslånsbransjen. De inkluderer Bank Norwegian, Komplett Bank og Santander.

Det er aldeles kostnadsfritt å anvende seg av Polaris Finans sine tjenester.

Polaris Finans sammenlignet med konkurrentene

Polaris Finans er ganske enkelt bare en formidler av tjenestene til Aconto. Aconto er en veletablert norsk låneformidler, med røtter helt tilbake til 1989.

Med andre ord er tilbudet du finner hos Polaris Finans nøyaktig det samme som det du finner hos Aconto. Da blir jo spørsmålet om det er noen åpenbare fordeler med Polaris Finans, sammenlignet med å bare gå direkte til Aconto?

Svaret er at de ikke synes å være til stede. Nettsiden til Polaris Finans er lite innholdsrik. All info om lån og vilkår som er inkludert i punktet over er hentet direkte fra Aconto. Tilsvarende informasjon om renter og andre vilkår er ikke å finne hos Polaris Finans. I tillegg har Aconto langt bedre kundestøtte.

Selvsagt er det kjekt å kunne søke om lån hos 16 banker på en gang, og tilbudet du får ved å bruke Polaris Finans er bra. Men det er altså det samme som det du finner hos Aconto. Minus god nettside og tilgjengelig kundestøtte.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån via Polaris Finans

Polaris Finans tilbyr seg å legge inn søknader hos i alt 16 forskjellige långivere på dine vegne. På den måten kan du motta konkurrerende tilbud, og sammenligne de forskjellige rentesatsene og vilkårene.

Slik går du fram for å søke om lån ved hjelp av Polaris Finans:

  1. Bruk lånekalkulatoren til å velge ønsket beløp
  2. Oppgi personopplysninger
  3. Polaris Finans vil kontakte deg med lånetilbud der har hentet inn
  4. Velg det lånet du liker best
  5. Skriv under på låneavtalen med BankID

Her er det av grunnleggende betydning at du har deg god tid på punkt 4. Det er jo først her at du får noen som helst slags bilde av hva slags lån det faktisk er snakk om.

Du må sette deg nøye inn i alle gjeldende vilkår. Det gjelder renteutgifter, gebyrer og alt annet. Ved å bruke en finansagent som Polaris Finans overlater du selve søknadsprosessen til en tredjepart. Men beslutningsprosessen hviler fremdeles 100% på deg. Du er nødt til å forsikre deg om at lånet du til sist velger passer for din situasjon.

Og husk for all del: denne søknaden er uforpliktende. Du kan når som helst bare si nei takk, og avslutte hele greia.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Polaris Finans

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Polaris Finans hjalp meg med å realisere min drøm!

Polaris Finans hjalp meg med å realisere min drøm! Takket være en enkel tjeneste og super kundeservice fikk jeg en veldig god Polaris Finans erfaring. Dette anbefales virkelig på det sterkeste.

Omdømme Ludvik Laastad, Credit-10

Anførselstegn For en flott tjeneste!

For en flott tjeneste! Med mitt Polaris Finans lån fikk jeg de beste lånevilkårene og det lånet som var rimeligst for meg. Takk for flott hjelp og en svært enkel og rask lånetjeneste.

 

Omdømme Martine Grøndahl, Credit-10

Polaris Finans formidler tjenestene til Aconto

Polaris Finans eies og drives av Aconto.no AS. Detter er samme selskapet som driver låneformidleren Aconto. Det vil altså si at Polaris Finans er en formidler av tjenestene til en annen formidler.

Aconto har operert i det norske privatfinansmarkedet siden 1989. Selskapet ble for ikke lenge siden kjøpt opp av Hudya Group – et norsk investeringsselskap. Hudya Group eier også Lendr AS,  et annet viktig selskap innenfor privatfinans her til lands.

At det er Aconto som står bak Polaris Finans er selvsagt tillitsvekkende. Det er jo alltid godt å vite at de som står ved roret har lang fartstid bak seg.

Polaris Finans i et nøtteskall

Polaris Finans er en formidler av forbrukslån som søker om lån hos opptil 16 banker samtidig på dine vegne. Du kan søke om forbrukslån eller lån til refinansiering på mellom 10 000 kr og 500 000 kr ved å benytte deg av denne tjenesten.

Søker du om forbrukslån, vil du ikke måtte si noe om hva du har til hensikt å bruke pengene på. Ei heller vil du måtte stille med noen form for sikkerhet.

Renten er på 5,75% til 22,00%. Bare vær obs på at den laveste renten nok kun er tilgjengelig for større lån, og søkere med svært ryddig privatøkonomi.

Du må være 18 år for å søke, og ikke stå oppført med betalingsanmerkninger. Tilgjengelig tilbakebetalingstid er 1 til 15 år.

Du finner det samme produktet hos Polaris Finans som hos en annen lånformidler, nemlig Aconto som også eier Polaris Finans.

Det finnes få fordeler med å velge Polaris Finans over Aconto. Sistnevnte har bedre kundeservice og en mer brukervennlig nettside.