Mony

Koti-ikoni mony.no
Pluss og minus med Mony
+ Sammenlign tilbud fra 14 forskjellige långivere + Oversiktlig søknadsprosess + Lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet
- Dyrt etableringsgebyr (950 kr) - Ingen lån under 25 000 kr - Kundeservice kun på epost
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Rvnue ApS Opprinnelsesland: Denmark Virksomheten startet opp: 2018

Disse lånene finner du hos Mony

Mony er ikke en långiver. Det er derimot en portal hvor du kan søke om lån hos 14 forskjellige långivere på en gang. Altså har vi her med en såkalt låneagent å gjøre. Du tar ikke opp et lån hos Mony, derimot hjelper Mony deg å finne det beste lånet for deg hos sine partnere.

At du her kan søke om lån hos 14 forskjellige finansinstitusjoner på en gang betyr at du har mye å velge blant. Du kan ta opp lån til refinansiering, til å kjøpe kjøretøy eller et forbrukslån. Men til syvende og sist gjelder de samme vilkårene uansett.

Alle lån som formidles av Mony er uten sikkerhet. Renten er på mellom 7,4% og 33,3%. Løpetiden er på mellom 1 og 5 år for forbrukslån. Låner du penger til refinansiering kan du søke om løpetid på opptil 15 år. Etableringsgebyret er på 950 kr, mens termingebyr er 45 kr.

Du må være minst 18 år gammel for å søke lån via Mony. Bare merk at det ikke anbefales å ta opp lån for kunder under 25.

Hvorvidt du vil tilbys rentefrie første måneder på ditt lån, vil avhenge av det spesifikke lånet denne formidleren finner fro deg. Det gjelder en hel del andre vilkår og omstendigheter også. For eksempel vil ikke det faktum at du bare må være 18 for å søke, bety at mange av Mony sine partnere faktisk gir forbrukslån til så unge søkere.

Mony sammenlignet med konkurrentene

Det finnes flere andre låneportaler som dette i bransjen. De varierer hva gjelder antall banker de tilbyr lån via, kvalitet på kundeservice og bredden av låntyper som er tilgjengelige.

Med 14 forskjellige långivere er Mony nokså komplett. Det er helt klart gunstig å kunne hente inn tilbud fra såpass mange forskjellige selskaper på bare en eneste søknad.

Du kan velge mellom tre typer lån: forbrukslån, billån og lån til refinansiering. Hvorvidt du tilbys betydelig forskjellige vilkår avhengig av låntype er ikke sikkert. På nettsiden til Mony fremkommer ikke dette tydelig. Det er allikevel sannsynlig at du vil kunne få noe lavere rente med et billån, og at lån til refinansiering kan tilbakebetales over lengre tid. Dette sier vi fordi banker flest opererer på den måten. Det gjelder sannsynligvis også de som Mony samarbeider med.

At tilgjengelige lånebeløp ligger mellom 25 000 kr og 500 000 kr er rundt snittet. Selv om mange långivere jo tilbyr mindre lån også.

En svakhet med Mony, sammenlignet med andre låneagenter, er kundeservice. Du kan utelukkende ta kontakt via epost. Nettsiden er også lite innholdsrik. Du finner ikke store mengder informasjon om selskapet, produktene de tilbyr eller andre viktig anliggender på nettsiden. Det finnes konkurrenter hvor dette har blitt satset på i langt større grad.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån via Mony

Den store fordelen med å bruke en lånfromidler som Mony er at du søker på lån hos mange selskaper samtidig. For å søke om lån hos 14 konkurrerende långivere på en gang, følger du denne fremgangsmåten:

  1. Velg lånesum og ønsket løpetid
  2. Fyll inn personopplysninger
  3. Mony vil kontakte deg med tilbudene de har innhentet
  4. Velg lånet du vil ha
  5. Signer med BankID

Her er det svært viktig å merke seg at du må finlese lånetilbudene du mottar. Det er ikke klokt å bare overlate alt til Mony. Når de har hentet inn tilbud fra sine partnere, er det opp til deg å velge riktig. Finles alle satser, vilkår og regler. Deretter gjør du ditt valg basert på dine preferanser og omstendigheter. Selv om du kanskje trenger pengene så snart som mulig, lønner det seg aldri å forhaste seg når du skal ta opp et lån.

Som du ser, er det ikke vanskelig å benytte seg av en lånformidler som Mony. Mange vil nok foretrekke å søke lån på denne måten, fremfor å besøke 14 forskjellige långivere og sende 14 forskjellige søknader.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Jeg fikk raskt hjelp

Jeg har lenge vurdert å pusse opp I hjemmet mitt, men aldri hatt resurssene til det. Før jeg kom over Mony.no! Jeg fikk raskt hjelp, god service og det kostet meg ingenting å søke. Jeg fikk hjelp til å finne det mest optimale lånet for meg.

 

Omdømme Lisa, Mony

Anførselstegn jeg er veldig fornøyd

Mony.no fant fort frem flere ulike lånetilbud som kunne passe for meg når jeg skulle kjøpe meg ny bil. De guidet meg igjennom hele prosessen, jeg er veldig fornøyd med servicen.

 

Omdømme Kristian, Mony

Selskapsinformasjon om Mony

Mony drives av det danske markedsføringsselskapet Rvnue AsP. Det er altså de som står for selve driften av nettsiden. Har du en klage eller et spørsmål om Mony, er det Rvnue sitt kontor i København du skal kontakte.

Men når det gjelder selve låneformidlingen, er det et finsk selskap, Salus Group, som er ansvarlig. De har kontor i Købenahvn, foruten hovedkvarteret i Helsinki. Salus Group har lang fartstid som bindeledd mellom lånsøkere og selskaper som byr på forbrukslån.

Mony i et nøtteskall

Mony er en lånformidler som lar kunder søke om lån hos 14 forskjellige långivere på en gang. Dette gir deg muligheten til å hente inn en rekke forskjellige tilbud samtidig. På den måten finner du lånet som egner seg best for deg på en effektiv måte.

Med hele 14 partnere, er Mony i stand til å by på et bredt spekter av lån. Du kan låne mellom 25 000 kr og 500 000 kr. Du trenger ikke stille sikkerhet, og står fritt til å bruke lånesummen på hva du vil. Hva slags rente du tilbys avhenger av hvilket låneselskap du tar opp lån hos via Mony.

En svakhet med Mony er at etableringsgebyret som beskrives på nettsiden er på betydelige 950 kr. Dette er å anse som høyt. Du finner andre lånformidlere som ikke har et like høyt gebyr.

En annen – enda viktigere – svakhet er at Mony har en lite imponerende kundestøtte. Du kan kun ta kontakt via epost. Nettsiden er også lite innholdsrik, og en hel del informasjon vi gjerne skulle ha tilegnet oss er rett og slett ikke å finne.

Mange vi anse dette som lite tillitsvekkende. Særlig all den tid flere av konkurrentene byr på veldig god kundestøtte og svært brukervennlige nettsider.