KlikkLån

Koti-ikoni klikklan.no
Pluss og minus med KlikkLån
+ Veldig rettfrem søkeprosess + Lån penger til hva du vil uten sikkerhet + Drives av veletablerte Thorn Norge Finans
- Kun lån mellom 10 000 kr og 40 000 kr - Lite innholdsrik nettside - Ingen betalingsanmerkninger
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Thorn Norge Finans A/S Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 1975

Hva slags lån byr KlikkLån på?

Dette er en veldig rettfrem og ukomplisert långiver. Her byr de nemlig kun på ett eneste lån: et forbrukslån på mellom 10 000 kr og 40 000 kr. Tilbakebetalingstiden er på mellom 12 og 72 måneder, mens nominell rente er på mellom 9,48% og 21,60%.

KlikkLån byr på et relativt lavt termingebyr som er kun 19 kr, men etableringsgebyret på 2,8% er derimot å anse som ganske dyrt. Særlig de relativt små lånene tatt i betraktning.

Du tilbys ikke rentefrie måneder hos Klikklån, men du kan søke om betalingsfrie måneder senere.

Merk at dette lånet kun er tilgjengelig for søkere over 25 år. Du må bevise at du har en fast inntekt, og har vært registrert i det norske folkeregisteret i minst 2 år. Søkere med betalingsanmerkninger vil ikke innfris lån hos KlikkLån.

KlikkLån sammenlignet med konkurrentene

KlikkLån kan slå i bordet med et par fordeler sammenlignet med andre selskaper som byr på små forbrukslån uten sikkerhet. For det første at låneprosessen er svært brukervennlig. Du trenger bare fylle inn et meget kortfattet skjema på nettsiden for å søke.

For det andre er eierselskapet som står bak Thorn Finans Norge A/S, et av de eldste og mest erfarne selskapene innenfor forbrukslån i Norge.

Ellers finner vi lite å juble over hos KlikkLån. At du kan låne maks 40 000 kr, mens den nedre grensen er på 10 000 kr gjør dette ganske snevert. Renten er også relativt høy. Det samme kan vi si om gebyrene du må belage deg på å betale.

Når vi føyer til at nettsiden er nokså lite innholdsrik, og at kundesenteret har stengt i helgene begynner å det bli klart at det finnes konkurrenter som gjør et bedre inntrykk.

Allikevel kan det kanskje være lurt å legge inn en søknad bare for å se hva slags vilkår du blir tilbudt. Kanskje vil de være mer fordelaktige enn de du finner andre steder. Da vil jo KlikkLån fremstå i bedre lys. Husk at du kan søke helt uten forpliktelser.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du lån hos KlikkLån

Du søker om lån via nettsiden til KlikkLån. Bare fastsett hvor mye du vil låne, og hvor lang tid du ønsker på å betale tilbake. Deretter fyller du inn et kort skjema, og deler dokumentasjonen selskapet vil anmode deg om. Her har du en mer detaljert steg-for-steg guide:

  1. Bruk lånekalkulatoren på nettsiden til å velge ditt lån
  2. Oppgi personopplysninger
  3. Send evt. dokumentasjon KlikkLån ber om
  4. Du vil motta svar på søknaden
  5. Aksepter låneavtalen, og signer med BankID

Her er det viktig å påpeke at det jo selvsagt ikke er noen selvfølge at din søknad vil bli godtatt. Det hører også med at du må finlese enhver låneavtale før du skriver under. Det er vilkårene som står skrevet der som gjelder, ikke de du fikk oppgitt hos lånekalkulatoren da du sendte din søknad.

Etter at du signerer med BankID, er lånet aktivert. Du vil motta lånesummen, og er nå forpliktet til å overholde tilbakebetalingspliktene du har påtatt deg.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Thorn Norge Finans A/S (som driver KlikkLån)

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Behøver du et lån kanskje

Lån aldri penger av det her foretaket, uansett hvor lite det er snakk om.

Veldig utrivelig stab og høy rente. Unngå dem! Det finns et stort lånemarked, så undersøk långiveren eller banken du vil ta opp lån hos først og gjør det grundig.

 

 

Omdømme Michael, Trustpilot

Bedriftsinformasjon om KlikkLån

KlikkLån eies og drives av Thorn Norge Finans A/S. Dette er en meget veletablert aktør i det norske lånemarkedet.

Thorn har siden 70-tallet drevet med utlån av hvitevarer og andre elektronikkprodukter. Selskapet har siden utvidet til også å låne ut forbrukslån til sine kunder.

Thorn ble i 2006 kjøpt av det danske utleieselskapet L’EASY. Du kan som norsk kunde ta opp lån direkte fra både Thorn Norge Finans A/S og L’EASY, foruten KlikkLån.

Thorn Norge Finans A/S viser til gode tall. Det er ingen tvil om at forretningen går godt. Det er til tross for at merkenavnet har måtte tåle en del belastning. I likhet med mange andre aktører i bransjen har nemlig også Thorn blitt beskyldt for å bedrive uredelig markedsføring.

Blant annet ble det påstått av rentesatser som det ble reklamert med hos KlikkLån ikke faktisk var tilgjengelige i virkeligheten. Den gode nyheten er at dette var så langt tilbake som i 2016, og at saken nå er ute av verden.

KlikkLån i et nøtteskall

KlikkLån er en veldig praktisk långiver. Her kan du kort og greit søke om en eneste type lån. Det er et forbrukslån uten sikkerhet på mellom 10 000 kr og 40 000 kr. Ikke mer, ikke mindre.

Låneprosessen er lett å forstå seg på. Du velger ønsket sum, og ønsket løpetid og oppgir personalia. Du kan søke om å låne penger hos KlikkLån såfremt du er over 25 år gammel, og kan dokumentere din inntekt. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger på samvittigheten.

Samtidig hører det med at dette ikke er et selskap som passer for alle. Mest åpenbart er det jo relativt smalt å bare by på lån med så snevre grenser. Videre skal det sies at nettsiden er ganske så lite informativ. Det kan gjøre en del potensielle kunder litt skeptiske. Mange vil sette pris på sjansen til å sette seg nokså grundig inn i både lån og långiver før man faktisk godtar en låneavtale.

Et annet veldig viktig poeng er at selv om KlikkLån selv påberoper seg lave renter, så finnes det andre selskaper som reklamerer med betydelig lavere nominell rentesats. Her skal man forresten være litt forsiktig. Det som gjelder er selvsagt renten du faktisk tilbys, ikke den som står skrevet med stor skrift i reklamen.

Derfor kan det være lurt å søke om lån hos KlikkLån rett og slett for å se hva slags vilkår du tilbys.