ScandiBanker

Koti-ikoni scandibanker.com/nb/
Pluss og minus med ScandiBanker
+ Søk om lån hos 14 forskjellige banker + Lån opptil 500 000 uten sikkerhet
- Lite innholdsrik nettside - Kundestøtte vanskelig å få tak i
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Rvnue ApS Opprinnelsesland: Denmark Virksomheten startet opp: 2018

Disse lånene kan du ta opp via ScandiBanker

ScandiBanker er en nettbasert finansagent. Det vil si at du kan bruke dette selskapets tjenester til å lete fram et forbrukslån som passer for deg.

I alt kan du søke om lån hos opptil 14 forskjellige banker ved å bruke ScandiBanker som mellomledd. Lånene som er tilgjengelige er forbrukslån uten sikkerhet på mellom 25 000 kr og 500 000 kr.

Søkere må være mellom 20 og 75 år gamle, og ha en fast inntekt. Du kan ikke søke om lån gjennom denne formidleren hvis du har betalingsanmerkninger.

Løpetiden for lånene du finner hos ScandiBanker er på mellom 1 og 15 år.

Stort mer kan vi ikke fortelle deg om vilkårene som gjelder for lånene som er tilgjengelige via ScandiBanker. Det gjelder faktisk også rentesatsene. Selvsagt har det seg sånn at det vil avhenge av hvilken bank du faktisk tar opp lån hos hva slags renter, gebyrer også videre du må betale. Det er allikevel rart når en låneformidler ikke oppgir noen informasjon overhodet om slike hensyn.

ScandiBanker offentliggjør heller ikke hvilke 14 banker de samarbeider med. Du kan med andre ord heller ikke sjekke direkte med dem for å få et overslag.

ScandiBanker sammenlignet med konkurrentene

Det kryr av forskjellige låneformildere for tiden. De kan du bruke til å finne frem til forbrukslån som passer for dine behov på en effektiv måte.

Men du skal være klar over at selv om det kan være lurt å bruke en låneformidler, så vil ikke det si at det er like lurt å bruke enhver låneformidler.

ScandiBanker byr på lån på mellom 25 000 kr og 500 000 kr. Dette er omentrent snittet, selv om mange konkurrenter byr på mindre lån også. De vil søke hos opptil 14 forskjellige banker på dine vegne. Også dette er på det jevne, selv om enkelte konkurrenter har enda flere samarbeidspartnere.

Det store skillet mellom ScandiBanker og konkurrentene fremtrer når vi ser på kundestøtten som tilbys, og selskapets nettside. Her er det nemlig betydelige mangler.

Nettsiden er rett og slett lite innholdsrik. Vi finner ikke info om rentesatser eller konkrete vilkår. Ei heller får vi vite hvilke banker de vil søke om lån hos på dine vegne.

Kundestøtten er kun tilgjengelig via epost. Dette er ikke spesielt tillitsvekkende heller. Mange konkurrenter byr på både telefonkontakt og chat. Enkelte har lange åpningstider som gir deg sjansen til å få svar på dine spørsmål når det trengs.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån via ScandiBanker

Når du søker om lån via ScandiBanker, så vil din søknad videreformidles til opptil 14 forskjellige banker. Det vil altså si at du bruker ScandiBanker som en lånformidler som tar seg av søkeprosessen på dine vegne. Slik går du frem:

  1. Velg lånesum og løpetid i lånekalkulatoren
  2. Fyll inn personalia
  3. Fyll inn info om inntekt og ansettelsesforhold
  4. ScandiBanker henter inn lånetilbud fra sine partnere
  5. Velg det tilbudet du foretrekker
  6. Signer låneavtalen med BankID

Her er det en del ting som det er verdt å merke seg. For det første, skal du huske at dette er en aldeles uforpliktende søknad. Hvis du ikke er fornøyd med tilbudene som låneformidleren henter inn for deg, eller du ganske enkelt ombestemmer deg og ikke lenger ønsker å låne penger, kan du bare avlyse det hele. Det vil ikke koste deg ett øre.

Videre, er det viktig at du leser låneavtalene du tilbys svært nøye. Det er først på dette punktet at du faktisk får noen innsikt overhodet hva gjelder renter og andre utgifter. Med andre ord, gjelder det å ta seg god tid til å sette seg inn i hva det er slags lån det dreier seg om. Hastverk er alltid lastverk når det gjelder å lese en låneavtale.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om ScandiBanker

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Spam

Spam. Elendig selskap, svindelaktige fremgangsmåter.

Omdømme Arthur C, Financer.com

Anførselstegn Svindel og bedrag!

Svindel og bedrag!

Omdømme Jon, Financer.com

ScandiBanker drives av dansk markedsføringsbyrå

ScandiBanker drives av Rvnue ApS. Dette er et dansk foretak som spesialiserer seg i å levere markedsføringstjenester til finanssektoren.

Selskapet har sitt hovedkontor i København. Det er Rvnue ApS du skal ta kontakt med hvis du har et problem med å bruke ScandiBanker sine formidlingstjenester.

Selve låneformidlingen som du får tilgang til gjennom ScandiBanker sin nettside, er det et finsk selskap som leverer. Det heter Salus Group OY. Deres hovedkontor ligger i Helsinki.

Salus Group OY leverer digitale låntjenester, med særlig fokus på å sette kunder og banker i kontakt med hverandre. Dermed er det jo naturlig at de også har tatt steget inn i finansagentbransjen.

ScandiBanker i et nøtteskall

ScandiBanker er en lånformidler. Du kan bruke deres tjenester til å ta seg av prosessen med å søke om forbrukslån uten sikkerhet på nettet.

ScandiBanker byr på lån på mellom 25 000 kr og 500 000 kr. De tilbyr seg å søke om lån hos opptil 14 banker på dine vegne. Den nedre aldersgrensen for å bruke tilbudet er 20; den øverste er 75. Dette er helt greit, og rundt snittet i denne bransjen.

Men når kundestøtten kun kan kontaktes via epost, nettsiden er lite innholdsrik og mangler en del info som kunder flest vil anse som viktig, så blir det klart at ScandiBanker ikke er blant markedslederne i denne bransjen.
ScandiBanker er en av svært mange konkurrenter innenfor samme markedssektor. På nettet finner du i dag en lang, lang rekker av lignende lånformidlere å velge blant. Det vil si at du kan tillate deg å være kresen, og bare velge den formidleren du liker best.