Lendo refinansiering

Johan Olsen 13.5.2019

Hvis du er ute etter å samle flere lån, så kan Lendo refinansiering være et godt alternativ. Lendo er en ledende norsk finansagent som formidler lån fra 17 forskjellige banker. Det store flertallet byr på lån til refinansiering.

Å konsolidere gjeld ved å refinansiere byr på en rekke fordeler. Du kan for eksempel oppnå følgende plusspunkter:

 • Lavere rente
 • Lengre tilbakebetalingstid
 • Færre utgifter til gebyrer
 • Kun en månedlig tilbakebetaling

Den lavere renten er vel punktet som er mest attraktivt. Selvsagt er et gunstig å kunne spare penger på denne måten. Det kan du gjennom refinansiering. Fordi du istedenfor mange små lån, får ett større lån, vil renten så godt som alltid bli lavere. Når det gjelder lån er det så å si en allmenn regel at større lånesum betyr lavere rente.

Du kan betale tilbake et lån til refinansiering over 15 år. Tilsvarende tidsgrense for vanlige forbrukslån er kun 5 år. Dette medfører at du kan få litt mer verdifullt pusterom i hverdagen. Utgiftene per måned vil også falle. Bare vær obs på et lengre løpetid gjerne betyr større samlede utgifter.

Hvis du har en rekke små lån enten i form av forbrukslån eller kredittkortgjeld, har du nok merket at det forsvinner en del penger hver måned til termingebyr. Ved å samle lån, vil du kun ha ett termingebyr å håndtere. Det er også klart at det er enklere å bare måtte betale ett avdrag per måned, fremfor å hanskes med en rekke avbetalinger med forskjellige forfallsdatoer.

 

Hvordan fungerer Lendo refinansiering?

Refinansiering fungerer på den måten at du tar opp et nytt lån for å slette utestående gjeld. Hele lånesummen går uavkortet til å nedbetale dine eksisterende lån. Du får ingen penger inn på konto.

Nå har du altså et nytt lån å forholde deg til. Å benytte seg av refinansiering av dette slaget har blitt veldig populært her til lands. Du finner tilbud om lån til refinansiering hos en lang rekke forskjellige banker.

De har alle forskjellige vilkår og rentesatser. Derfor lønner det seg å lete nøye etter tilbudet som passer aller best for deg. Og det er her Lendo kan hjelpe.

Går du til Lendo, så kan du få selskapet til å hente inn tilbud fra forskjellige banker. Du fyller inn ett skjema, og så gjør Lendo resten. Slik fungerer prosessen:

 1. Du oppgir til Lendo hvor mye du skylder, hva slags rente du betaler og hvor lang tid som gjenstår på dine lån
 2. Lendo henter inn tilbud fra bankene selskapet samarbeider med
 3. Du velger tilbudet du foretrekker
 4. Skriv under på låneavtalen med BankID
 5. Banken du tar opp refinansierings lån hos sletter din gjeld

Som du ser, kan du bruke Lendo til refinansiering på en måte som gir deg større valgfrihet. Det er åpenbart praktisk å kunne hente inn flere tilbud som du selv kan vurdere ved å gå gjennom en finansagent.

Bare husk at du for all del må sette deg nøye inn i hvilke vilkår som gjelder for ditt nye lån. Det blotte faktum at Lendo hjalp deg finne tilbudet betyr ikke automatisk at det er riktig for deg.

 

Lendo refinansiering: hvilke banker?

Lendo vil videreformidle din søknad til i alt 17 forskjellige banker. Det vil si at de er i stand til å gi deg et ganske komplett bilde av hva slags tilbud som foreligger i markedet.

Her har du en oversikt over noen av de mest kjente bankene du kan søker om refinansiering via Lendo hos:

 • Gjensidige Bank
 • yA Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Ikano Bank
 • BB Bank
 • Resurs Bank
 • Svea Finans
 • MyBank
 • Monobank
 • Nordea
 • Nordax Bank
 • re:member
 • BN Bank
 • Avida
 • Instabank
 • Express Bank
 • Easybank
 • BRAbank

Som du ser, finner du mange av de mest velrennomerte markedsaktørene på listen. Bare vær klar over at ikke nødvendigvis samtlige av disse bankene vil by på den typen lån som du er ute etter. Med andre ord vil du ikke nødvendigvis få tilbud om lån hos samtlige.

 

Dette sier kundene: Lendo refinansiering erfaringer

Lendo nyter et veldig godt omdømme blant norske forbrukere. På nettsider som Trustpilot hvor kunder kan dele sine erfaringer – på godt og vondt – om alle slags tjenester, finnes mye skryt av Lendo.

Her har du eksempler på noen rosende omtaler basert på personlige Lendo refinansiering erfaringer:

Harald Skjønsberg:

Veldig bra Lendo!

«Lendo svarer raskt og ringer deg for en oppfølging nesten samme dag. Veldig hyggelig rådgiver som kun ønsker å hjelpe. Lendo skaffet frem mange tilbydere og rådgiveren kunne fortelle meg hvilket tilbud som var den mest lukrative. Veldig bra Lendo!»

Marit:

God service

«Raskt og enkelt å få oversikt over beste lånetilbud.I tillegg veldig greit å få anbefaling fra kundekonsulenten så slapp jeg å gå gjennom alle tilbudene selv.»

 

Alf:

Dette var en meget positiv

«Dette var en meget positiv opplevelse. Sparte masse penger og kan varmt anbefales til alle som vil ha lavere renter på sine lån. Rask og effektiv behandling av lån»

Er Lendo refinansiering svindel?

Du trenger overhodet ikke bekymre deg for noen form for Lendo refinansiering svindel. Lendo er, som du kan se av anmeldelsene vi refererte over, et selskap som nyter en meget høy stjerne blant sine egne kunder. Det ville neppe vært tilfelle om de bedrev svindel.

Lendo eies av Schibsted konsernet. Dette er et av de ledende selskapene på eiersiden innenfor den norske mediesektoren. Foruten Lendo eier Schibsted også kjente og kjære navn som VG og Aftenposten.

Schibsted har mer enn 8000 ansatte i tjueto forskjellige land rundt omkring i verden. Dette er kort og godt ikke noe svindelforetak. Det sier seg jo selv at et så seriøst foretak ikke vil bedrive noe slags lureri.

Har du spørsmål om Lendo, finner du informasjonen du behøver uten problem. Nettsiden er veldig åpen og brukervennlig. Kundestøtten er også blant de ledende i bransjen. Du kan snakke med Lendo sine kundebehandlere på mandag til torsdag mellom klokken 09:00 og 21:00. På fredag er åpningstiden 08:00 til 16:00, og på lørdag 10:00 til 15:00. Du kan også ta kontakt på chat eller via epost.

Det burde være nokså selvfølgelig at denne slags service ikke er noe du kan vente deg hos et uredelig foretak.

WhatsApp
Telegram