Sambla

Koti-ikoni sambla.no
Fordeler og ulemper
+ Lån alt fra 5000 til 500 000 kr + Helproff kundestøtte + Bunnsolid omdømme
- Kundestøtte ikke åpen i helga - Selv om du bruker en lånformidler må du uansett velge riktig lån selv
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Sambla AB Opprinnelsesland: Sverige Virksomheten startet opp: 2015

Disse lånene kan du søke om via Sambla

Sambla er en lånformidler som søker om forbrukslån på dine vegne hos 15 forskjellige banker. På den måten samler de inn tilbud som du kan velge blant.

Sambla formidler forbrukslån uten sikkerhet. Du bestemmer helt hva du bruker pengene på. Det inkluderer refinansiering.

Du kan ta opp lån på helt nede i 5000 kr, og helt opptil 500 000 kr. Du kan velge løpetid på mellom 1 og 15 år.

Rentesatsen vil ligge på mellom 6,19% og 24,9%. Det er verdt å påpeke at sistnevnte sats ikke oppgis på nettsiden til Sambla, men derimot hos bankene de samarbeider med. At Sambla ikke oppgir maks rentesats er litt merkelig. Hva slags øvrige utgifter du kan regne med, avhenger av hvilken bank du tar opp lån hos. Det samme gjelder hvorvidt du kan nyte godt av noen rentefrie måneder eller ikke.

Du kan søke om lån via Sambla såfremt du er over 18, har bodd i Norge i minst 1 år, og har en lignet, månedlig inntekt på minst 10 000 kr. Merk deg at denne lånformidleren godtar søknader fra kunder med betalingsanmerkninger.

Sambla sammenlignet med konkurrentene

Det kryr av kredittagenter som dette i det norske markedet for tida. Allikevel kan vi trygt si at Sambla er en av de klart beste.

Ikke nok med at de søker om lån hos hele 15 banker på dine vegne. Sambla har også et svært rikholdig tilbud av lånesummer. Helt fra vesle 5000 kr til imponerende 500 000 kr. At den laveste årlige, nominelle renten er helt nede i 6,19% er også et pluss. Selv om du selvsagt ikke er garantert å innvilges et lån med sånne vilkår.

Men kanskje aller best med Sambla er at de har satset skikkelig tungt på kundestøtten. Her kan du ta kontakt helt frem til klokka 20:30 på kvelden. Det gjelder for telefon, chat og epost. Kundebehandlerne er proffe og dyktige. Du vil få god veiledning og redelig informasjon gjennom hele søknadsprosessen.

I tillegg har Sambla en veldig innholdsrik og oversiktlig nettside.  Her finne du sikkert svarene du er på utkikk etter.

Et minus er at den gode kundestøtten kun er åpen man-fra. I helgene er det altså stengt.

Allikevel er det ingen tvil om at Sambla er en av de mest proffe og brukervennlige finansagentene som er tilgjengelige for norske kunder. Det er ikke mange konkurrenter som kan måle seg.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Sånn søker du om lån gjennom Sambla

Ved å bruke nettsiden til Sambla, søker du om lån hos 15 forskjellige banker på en gang. Det gjør du ved å bruke lånekalkulatoren, og fylle ut et skjema med din informasjon. Deretter vil Samblas team ta seg av resten.

Her har du en trinnvis fremstilling av hvordan prosessen fungerer:

  1. Velg hvor mye du ønsker å låne
  2. Velg hvor lang løpetid du ønsker
  3. Fyll ut persondetaljer
  4. Samblas saksbehandlere henter inn anbud for deg hos selskapets partnere
  5. Du velger hvilket av lånetilbudene du foretrekker
  6. Du signerer for lånet ved å bruke BankID

Som du ser, er det i stor grad den samme prosedyren som følges hos denne finansagenten som hos de fleste konkurrentene.

Merk deg som alltid at det er punkt 5 som er viktigst. Du er ansvarlig for å velge et lån som er gunstig for deg i din situasjon. At Sambla har søkt på dine vegne, og hentet tilbudene de synes er best vil ikke si at du blindt skal skrive under. Sørg for å sette deg nøye inn i rentesatser og andre vilkår før du godtar ethvert lån.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Sambla

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Fantastisk kommunikasjon

Fantastisk kommunikasjon, raske tilbakemeld på alt jeg spurte om

Omdømme Tove, Trustpilot

Anførselstegn Meget fornøyd!

Meget fornøyd! God hjelp og hyggelig kundeservice

Omdømme Linn, Truspilot

Sambla er en nysatsing fra Sverige

Sambla AS her i Norge eies av Sambla AB fra Sverige hvor selskapet stammer fra. Selv om selskapet først ble lansert i 2014, og kom hit til lands i 2015, har Sambla allerede formidlet lån for hele 280 000 kunder!

Foruten Norge og Sverige finnes Sambla også i Finland. Selskapet har kontorer i Oslo, Lund, og Helsinki foruten hovedkontoret i Stockholm. Et tillitsvekkende poeng er at selskapet er underlagt det svenske finanstilsynet.

Sambla var kilde for oppmerksomhet i norske medier i 2017 da en av selskapets selgere kontaktet regissøren for TV serien Luksusfellen. Regissøren mente selgerens adferd var kritikkverdig, noe Sambla som selskap nektet for på det sterkeste.

Sambla i et nøtteskall

Sambla er en av de markedsledende låneformidlerne i Norge. Du kan ta opp lån fra 5000 kr til 500 000 kr via selskapet. De søker hos i alt 15 ledende finansinstitusjoner på dine vegne.

Du kan nyte godt av renter helt nede i 6,19% – noe som er meget lavt for forbrukslån uten sikkerhet. Mindre imponerende er at Sambla ikke tydelig markedsfører den høyeste tilgjengelige renten på sine nettsider.

Sambla sine tjenester er tilgjengelige for et bredt spekter av kunder. De godtar søkere på kun 18 år, og opererer med en nedre inntektsgrense på kun 120 000 kr i året. Merk deg at dette er et av få selskaper som godtar søknader fra kunder med betalingsanmerkninger.

Sambla nyter et veldig godt omdømme. Det skyldes særlig den gode servicen mange kunder berømmer. Kundebehandlerne er tilgjengelige til klokka 20:30 på kvelden, og nettsiden er åpen og informativ. Eneste minus er at kundeservice ikke er åpen på lørdag eller søndag.