Ferratum

Koti-ikoni ferratum.no
Fordeler og ulemper
+ Du vil få 30 dager som er helt uten rente + Du trenger ikke å fortelle hva du skal bruke pengene til + Fleksibel nedbetalingstid
- Når du begynner betale rente så er renten noe høyere - Det er bare nye kunder som får de 30 dagene rentfri - Kundeservicen er bare åpen 5 dager, og bare frem til klokken 17:00
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Ferratum Group Opprinnelsesland: Finland Virksomheten startet opp: 2011

Hvilke lån kan du finne her

Mange andre sider vil kunne tilby deg forskjellige typer av lån, men det er ikke tilfellet her. På denne siden så vil du bare kunne finne en type, og det er ikke akkurat et lån men på en annen måte er det et lån. De kaller det Fleksikreditt.

Så hva er egentlig Fleksikreditt da? Om det ikke er et lån, så hva er det egentlig?

Du vil kunne låne opptil 30 000 kroner av gangen, så langt virker det som et lån ikke sant? Men her kommer hva som er forskjellen, du kan ta ut penger så ofte og hvor mange ganger du ønsker, så lenge du ikke går over grensen på 30 000 kroner.

Du betaler så klart kun de beløpene som du tar ut, og du vil se at det er veldig fleksibel tilbakebetaling. Og det som er noe av det beste med Ferratum er at om du skulle se at du ikke klarer å møte månedens betaling, så har du hele 2 gebyrfrie betalingsutsettelser per år.

Du trenger ikke sende inn en haug av forskjellige dokumenter, og du har muligheten til å søke når som helst og du vil kunne få pengene inn på kontoen din på den samme dagen.

Minste beløpet du betaler tilbake per måned er 750 kroner, dette kan du velge selv om du ønsker å sette det til et høyere beløp. Gebyrer og renter kommer ann på hvor mange måneder du trenger til å betale tilbake pengene du lånet.

Ferratums lån i forhold til andre

Så når du velger hvilket selskap du skal gå for så er det en del ting du ser på før du velger, så la oss se om vi kan gi deg svarene på hva du trenger svarene på. La oss ta en titt på hvordan Fleksikreditt er i forhold til andre fleksible kreditter som du kan finne hos andre.

Når det gjelder hvor mye du kan låne, så er Fleksikreditt på den lave siden, de fleste andre banker og selskaper vil kunne gi deg mellom 10 000 – 500 000 kroner, mens med Fleksikreditt så kan du bare ta ut mellom 1000 – 30 000 kroner. Så om du er på utkikk etter større summer så er dette ikke det rette lånet for deg.

Likheten på dette og de du får fra andre banker er at du kan søke på dette 24/7 på nettet, så du trenger ikke å tenke på hvilke tider du må logge deg inn for å søke, eller når du ikke kan søke.

Andre fordeler med Fleksikreditt over andre typer av dette er at her så vil du få ting som gebyrfrie betalingsutsettelse og ingen etableringsgebyrer. Du trenger heller ikke å tenke på at du må gi inn en haug av dokumenter og du vil kunne disponere din kreditt som du selv ønsker.

Dette er det perfekte valget for de som bare trenger litt penger av gangen. Det betyr ikke at det ikke er det perfekte valget for andre, så lenge du ikke trenger mer enn 30 000 kroner så vil dette være et godt egnet alternativ.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Hva gjør man for å søke

Når eller om du bestemmer deg for at det er hos Ferratum du øsker å søke, så vil det ikke være veldig vanskelig å finne informasjon om hvordan du gjør det, og hva du trenger. Det vil du finne tydelig på siden. Allikevel så skal vi kort fortelle litt om det her.

Det mange egentlig ikke tenker så mye på er hva de trenger før de begynner å søke, så de vil måtte begynne å lete etter alt dette mens de fyller inn informasjonen. For å gjøre det enklere for deg så husk at informasjon som du å ha for hånden er:

  • Du må vite adressen din
  • Din egen e-postadresse
  • Mobil nummer (dette må være ditt eget nummer)
  • Du må ha fylt minst 20 år
  • Du må ha konto nummeret ditt
  • Du må vite din månedlige inntekt

Når du vet at du enten vet alt dette, eller har dokumentasjonen foran deg så er du klar til å bruke din Bank ID til og logge inn og begynne å søke på Fleksikreditt.

Første steg er å skrive inn hvor mye du ønsker å søke om. Du trenger ikke å gi fra deg noen dokumenter.

Selv om du kan søke om opp til 30 000 kroner så betaler du aldri for mer enn hva du tar ut, og om du lurer på hva du egentlig må betale så vil du kunne finne en kalkulator på deres side. Kalkulatoren vil gi deg all informasjonen som du trenger når det kommer til hva du ønsker å låne.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Så hva er det egentlig folkets mening om dem

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Bruksvennlig og praktisk

Veldig enkelt, effektivt og bruksvennlig. Litt negativt med ganske høye gebyrer og renter. Om man ikke tilbakebetale hele beløpet innen kort tid blir det fort veldig dyrt. Ellers veldig gunstig og praktisk når man trenger litt økonomisk hjelp i veldig kort periode.

Omdømme EH , Trustpilot

Anførselstegn Ferratum

Ferratum , hjelper meg gjennom en vanskelig periode. Enkel måte å søke om lånet på, hurtig avklaring og overføring av penger

Omdømme Inger Eline Hesselager, Trustpilot

Anførselstegn Flott i nødsituasjon

Veldig enkelt. Pengene på konto dagen etter. Hjelper i nødsituasjon, men betal ned ved første anledning. Renten går temmelig fort og da blir det dyrt.
Bortsett fra det så er det helt greit å bruke om det skulle «brenne på dass» som dem sier på godt norsk.

Omdømme Thomas, Trustpilot

Selskapet bak det hele

Selskapet drives av Ferratum Group, og det har vært å finne på markedet siden begynnelsen av 2005 og du kan fortiden finne selskapet i mer enn 25 land. Det vil si at du trenger virkelig ikke å tro dette er et selskap som kommer til å lure deg fra noe som helst, de er et ærlig selskap som har vært å finne i lange tider.

I 2016 så bestemte de seg for at de skulle gjøre noe som veldig få andre valgte å gjøre, nemelig starte en mobil applikasjon. Når de valgte å gjøre dette så fikk de enda flere kunder, siden det jo har blitt vanlig å bruke betalings- og bank-apper her til lands.

Kort oppsummering av Ferratum

Så når man befinner seg i en situasjon som tilsier at man trenger litt ekstra penger, kanskje du fikk noen uforsette regninger eller pengene strekker bare ikke til denne måneden. Kanskje du har funnet noe du har veldig lyst på, men ikke har pengene akkurat nå.

Om du finner deg i situasjoner som dette, så vil du begynne å lete etter sider som kan hjelpe deg med å få ekstra penger. Ferratum er en side som kan hjelpe deg med å få de penger som trenger for å kunne få betalt de regningene eller hva enn det du måtte ønske, og de har vært på markedet siden 2005 så du vet at du kan stole på dem.

  • Ferratum fleksikreditt er den perfekte løsningen for de som trenger litt penger av gangen.
  • Med Fleksikreditt kan du sikre deg kreditt uten å måtte sende inn masse dokumenter og lignende for å etablere et lån.
  • En annen ting som er så utrolig fint med Fleksikreditt er  at du kan ta ut penger så ofte og så mange ganger du ønsker, så lenge det ikke går over 30 000 kroner.
  • Så egentlig så kan du hele tiden ha kreditt på 30 000 kroner, så lenge du betaler dine månedlige avdrag.