Forside » Omtaler av långivere » Spargo Finans

Spargo Finans

Koti-ikoni spargofinans.no
Fordeler og ulemper
+ Slett gjeld opptil 150 000 kr uten utgifter + Oversiktlig nettside + Drives av veletablerte Thorn
- Ingen lån over 150 000 kr - Tilbyr ikke refinansiering - 25 års aldersgrense
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Thorn Norge Finans A/S Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 1975

Dette lånet kan du ta opp hos Spargo Finans

Spargo Finans byr på ett eneste lån. Det er et forbrukslån uten krav om sikkerhet, verdt mellom 10 000 kr og 150 000 kr. Merk deg at det betyr at du ikke kan ta opp lån til refinansiering hos denne långiveren. Her låner du penger til hva du vil, og trenger ikke oppgi noe som helst angående hva du har til hensikt å bruke ditt lån på.

Du kan velge ønsket løpetid selv. Tidsrammene er på mellom 1 og 5 år. Renten vil ligge på mellom 9,48% og 21,60%. Etableringsgebyret er på 2,8% av lånesummen, og termingebyret er 19 kr.

Dette lånet er kun tilgjengelig for søkere som har fylt 25 år. Søkere med betalingsanmerkninger vil ikke få godkjent lån.

Du kan ikke nyte godt av betalingsfrie, eller rentefrie måneder når du låner hos Spargo Finans. Derimot kan du slette hele lånet – helt opptil 150 000 kr – på en gang, helt uten utgifter, hvis du skulle ha mulighet til det.

Spargo Finans sammenliknet med konkurrentene

Spargo Finans drives av Thorn Norge Finans AS. Dette er markedslederen innen forbrukslån her til lands. En lang rekke långivere drives av dette selskapet. Det inkluderer blant annet Klikklån, Modus Finans og L’easy.

Skal vi sammenligne Spargo Finans med dem, ser vi straks at tilgjengelige lånesummer er noe høyere. Ellers er vilkårene veldig like. En rente på mellom 9,48% og 21,60% er omentrent standard for lån på denne størrelsen. Termingebyret på 19 kr er å anse som rimelig. Derimot er etableringsgebyr på 2,8% ganske høyt.

Det som skiller Spargo Finans fra konkurrentene og de øvrige Thorn-långiverne, er sjansen til å slette hele lånet på en gang uten kostnader. I henhold til det norske lovverket kan du alltid gjøre dette med lån opptil 50 000 kr. Spargo Finans har hevet denne grensen til 150 000 kr. Detter er selvsagt veldig gunstig hvis du økonomi gir deg muligheten til å dra nytte av muligheten.

Kundestøtten til Spargo Finans er et annet sterkt punkt. Du kan ta kontakt med kundebehandlerne hver dag, unntatt søndag. Fra mandag til torsdag er linjene åpne helt fra kokken 08:00 til 18:00. Dette er langt over snittet i bransjen. Nettsiden er også lett å finne fram på, og brukervennlig.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån hos Spargo Finans

Som hos långivere flest, gjennomfører du søknadsprosessen via nettsiden. Du velger ønsket lån ved å bruke en lånekalkulator. Deretter fyller du ut et skjema. Slik går du frem:

  1. Fastsett ønsket lånesum
  2. Fastsett ønsket tilbakebetalingstid
  3. Fyll inn navn, personr. og e-postadresse
  4. Spargo Finans gjør en kredittvurdering av deg
  5. Du får svar på din søknad
  6. Innvilges lånet, signerer du låneavtalen med BankID

Det er viktig å påpeke at denne søknadsprosessen er aldeles uten noen form for binding overhodet. Du står aldeles fritt til å søke bare for å se hva slags renter du kan vente deg å måtte betale.

Det kan det faktisk være lurt å gjøre. For skal sant sies vil du strengt tatt ikke ane hva slags vilkår som gjelde før etter at Spargo Finans har gjennomført sin kredittvurdering av deg. Det er først da rentesatsen vil bli avgjort. Før den tid har du kun et overslag å belage deg på.

Selvsagt betyr dette at det er veldig viktig å finlese låneavtalen du blir tilbudt før du skriver under. Det er av avgjørende betydning at du har et klart bilde av hvor mye lånet vil koste deg før du godtar det.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Spargo Finans

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Anbefales ikke!

Anbefales ikke! Stjeler bare pengene dine!

Omdømme Silje, Financer.com

Anførselstegn Fikk et låne tilbud på 50.000 kr

Fikk et låne tilbud på 50.000 kr. Skulle bare betale 110.215 kr. Tilbake, se det er hva jeg kaller dyre renter og vil på ingen måte akseptere det tilbudet

 

Omdømme Johnni Lyse, Trustpilot

Spargo Finans drives av Thorn Norge Finans AS

Spargo Finans inngår blant de mange långiverne på nettet som drives av Thorn Norge Finans AS, i likhet med kjente navn som Klikklån og Modus Finans. Det kan virke betryggende all den tid vi jo her har å gjøre med en veldig erfaren markedsaktør.

Thorn har operert i det norske markedet helt siden 1975. De begynte med utlån av hvitevarer og annen elektronikk. De tok steget over til forbrukslån ikke så lenge etter.

Selskapet eies nå av et dansk selskap, 3C Group, som også eier danske L’Easy. Alle selskapets forbrukslånsbedrifter i Norge styres gjennom Thorn. Spargo Finans opererer også i Sverige og Danmark.

Spargo Finans i et nøtteskall

Spargo Finans er et online låneselskap som byr på en type lån: forbrukslån uten sikkerhet, verdt mellom 10 000 og 150 000 kr.

Med rente på mellom 9,48% og 21,60% er ikke dette noen billig långiver, men det skal påpekes at lavere renter stort sett er forbeholdt langt større lånesummer. Termingebyr på 19 kr er lavt, mens etableringsgebyr på 2,8% av lånesummen er litt høyt.

Det er en fordel med Spargo Finans at du kan innfri hele lånet ditt – helt opptil 150 000 kr – uten kostnader. Dette er ingen selvfølgelighet i denne bransjen! Spargo Finans har også kundestøtte som er godt over snittet lett å få tak i. Det er selvsagt et stort pluss.

Et minus med dette selskapet er at de ikke byr på egne lån for refinansiering.

Som mange av konkurrentene drives Spargo Finans av Thorn Norge Finans AS. Det vil si at det er den mest veletablerte tilbyderen av forbrukslån her til lands som står bak satsingen.