Forside » Lån uten sikkerhet 25 000 kr – 500 000 kr

Lån uten sikkerhet 25 000 kr – 500 000 kr

På denne siden kan du sammenligne alle låneprodukter ved å velge ditt ønskede lånebeløp, og sammenligne tilbakebetalingsbeløp og renter.

Finance Pal er en tjeneste som sammenligner lån, og som enkelt lar deg finne den beste banken eller megleren for dine behov. Vi sender ikke søknaden direkte til meglere eller utlånere. Vi forteller deg simpelthen hvilke alternativer som er de billigste og best passende til dine behov. Du velger selv hvilken tjeneste du vil benytte.

Ønsket lånebeløp 100000 kr


Eks: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl. geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 37,62%.

Ønsker du ikke å registrere deg?
Sjekk vår komplette sammenligning her!

Vi tilbyr selv ingen låneprodukter, og foretar ingen beslutninger om å bevilge lån eller formidling av låneprodukter. Vi er ikke en finansagent og sender ikke data direkte til finansagenter. Du velger selv hvilken tjeneste du vil benytte.

Se mer detaljerte resultater

Alle disse lånene uten sikkerhet

Lån fra bankene er ikke noe nytt, det er noe vi har kunne fått i lange tider, men du har alltid måtte sette sikkerhet i disse lånene. Det nyere som har kommet på markedet over de siste årene er disse forbrukerlån, dette er lån som du ikke trenger å sette sikkerhet i, men du betaler litt mer i gebyrer.

Hvor mye du kan låne når du tar ut et forbruker lån varierer litt etter hvem du ønsker å ta ut lånet med, men det er som regel et sted mellom 1000 kroner og 600 000 kroner, men hva vi som regel ser mest av er de selskapene som vil gi deg opptil 50 000 kroner.

Om man ønsker mer penger enn det så er det som regel for å kjøpe hus eller kanskje bil, og det finnes lån som er ment bare for dette som vil kunne gi deg bedre avtaler enn hva du kan få når du søker om forburkslån, dette er ingen hemmelighet. Forbrukslån er som regel lån som blir tatt ut for å kunne dekke uforsette utgifter som man plutselig fikk.

Det man kanskje tenker på før man i det hele tatt prøver å søke på dette lånet er, dette er kanskje ikke det lånet som passer seg for meg er det vel? Vel, det er vanskelig å kunne svare deg på dette, men vi kan gi deg en kort liste over hvem som kvalifiserer seg til å kunne søke på dette lånet om det kan hjelpe deg litt:

 

Om du er på utkikk etter et lån av denne typen så vil du se at det finnes et hav av selskaper og sider som vil hjelpe deg å finne det perfekte lånet for deg. Det lønner seg å ta en time eller mer for å sjekke rundt og bruke kalkulatorene som du kan finne på markedet, for å forsikre deg om at du får det beste av det beste.

Hvordan man finner de billigste lånene

Alle ønsker å finne det billigste lånet, man ønsker ikke å betale mer enn hva man virkelig må for å kunne låne penger, det er ikke noe hemmelighet i det hele tatt er det vel?

Men hva som alltid er det store spørsmålet er hvordan skal man finne det aller beste lånet, perfekt for deg. For det er ikke sikkert at hva som er bra for andre, er perfekt for deg. Det er derfor det er så mange av disse sidene som prøver å skreddesy lån for alle.

Når du søker på nettet etter det beste for deg, så lønner det seg at du tar en titt på mer enn en side, og du burde ta i bruk disse kalkulatorene som du kan finne på mange av disse sidene på nettet.

Når du får inn de forskjellige lån tilbudene så burde du se på hvilke gebyr og renter de tilbyr deg, det er veldig vikig at du ikke bare tar det første og beste lånet, for plutselig så er det noe som er bedre enn hva man først fikk.

Det er alltid det man må tenke på, vi er som regel av det slaget som hopper på det første «gode tilbudet», men vi må kunne stoppe oss selv litt, og deretter ta en titt på hva vi kan få. Det er ikke noe som er mindre kjedelig enn å være etterpå klok, for her kan man spare mye penger om man vil.

Hva er det beste med forbrukslån

Det å kunne velge et forbrukslån er det beste valget for mange situasjoner, vi vet alle at vi kan finne oss i situasjoner som betyr at vi trenger litt mer penger. Det kan være at noe i huset har gått i stykker, eller kanskje bilen eller er det noen regninger som du ikke har tenkt på eller du ikke ventet. Alt dette kan et forbrukslån hjelpe deg med.

Fordelene med å kunne ta ut forbrukslån er at du ikke trenger å fortelle hva du ønsker å bruke pengene til, det er helt opp til deg hva du bruker pengene du låner på. Det er sant at man kan føle at det er litt flaut å fortelle at man ikke har pengene som man trenger den måneden, så det er en lettelse at du ikke trenger å fortelle noe.

Om du først har bestemt deg for at du ønsker å ta ut et lån uten sikkerhet, så lønner det seg å velge forbrukslån, disse lånene kommer som regel (aller oftest) med renter som er 10% lavere enn hva andre lån uten sikkerhet kommer med. Det handler om å kunne spare så mye som du bare kan, det kan være selskaper som tilbyr enda bedre rente enn dette. Derfor du må vær sikker på at du leser gjennom alt og sjekker opp mot andre før du bestemmer deg hvilket lån du skal velge.

Ikke bare er forbrukslånene billigere enn de fleste av de andre lånene som du kan få uten sikkerhet, men de har som regel også en meget oversiktlig søkeprosess. Oftest behøver du kun å oppgi hvor mye du ønsker å låne, hvor lang løpetid du er innstilt på, samt en del personopplysninger. Du kan også bli anmodet om å dele ytterligere dokumentasjon. Det kan dreie seg om bostedsbevis, ID, lønnsslipper og lignende.

Når det kommer til når du skal betale tilbake lånene, så lønner det seg også og ta en god titt på hvordan dette fungerer, om de er fleksibile på dette område, om det er mulig å kunne utsette betalinger om det skulle oppstå noe uforutsett en måned, eller om dette kanskje koster penger.

Det siste, men kanskje det aller vikitgste du må ta en titt på før du velger å ta ut et lån hvor du er. Du må ta en titt på hvordan kundeservicen deres er. Om det ikke er god kundeservice er det virkelig stedet du ønsker å bruke?

Du vet aldri når du kommer til å møte på et problem, så det lønner seg å velge et sted som er kjent for å ha god kundeservice så du vet at om du skulle få noen problemer eller har noen spørsmål underveis at du vil få den hjelpen du trenger.

Fordelene med Refinansiering

Før vi kan snakke om hva fordelene med Refinansiering er, så må vi være sikre på at alle faktisk vet hva Refinansiering er.

Refinansiering er noe du gjør når du har enten et veldig dyrt lån fra før av, og du tar ut et annet lån som er billigere og betaler ned det dyre lånet med. Eller om du har fler smålån og/eller kreditt lån og andre typer av gjeld, så velger du å ta ut et nytt større lån og betaler ned alle disse lånene med.

Fordelen med å ha alle lånene under et eller et billigere lån er jo så klar at det vil bli mye billigere for deg per måned. Du kan faktisk spare mange tusenlapper i måneden om du gjør dette. Kanskje du kan betale ned all gjelden du har på kortere tid enn hva du kunne om du hadde fortsatt som du gjorde før Refinansieringen.

Det er også mindre jobb om du bare har et lån og betale ned. Du kan jo tenke deg det selv, om du bare har en dato for nedbetalinger så trenger du ikke å gå fra side til side for å finne ut hva du skal betale her og der.

Så, om du har forskjellig lån her og der, så lønner det seg å ta ut et annet lån for å kunne nedbetale dette.

Andre typer av lån som SMS lån og smålån

Det er ikke bare forbrukslån som er lån uten sikkerhet som du kan få, du kan finne andre typer lån som SMS lån og smålån, de virker som regel på den samme måten men de er litt dyrere når det kommer til renter. La oss ta en titt på hva de kan tilby, og hva de egentlig er.

Smålån

Er smålån er et lite lån som man kan låne uten og fortelle dem hva du ønsker å bruke pengene til, og du kan som regel låne opptil mellom 50 000 – 100 000 kroner. Noen steder så vil det være enda mindre, kanskje rundt 30 000 kroner.

Så hva er vilkårene for å kunne få et smålån?:

SMS lån

SMS lån er akkurat hva det høres ut som, et lån du søker på ved å sende en tekstmelding, og du kan søke når som helst på døgnet, og du vil få pengene inn på kontoen din innen noen få minutter.

Men som regel kommer disse lånene med en rente på over 40%, så dette er et lån som du kun bør bruke om du virkelig er i nød. For det kan bli veldig dyrt for deg om du skal fortsette å betale disse store rentene.

Et lån eller et kredittkort

For de som har kredittkort vet at det kan hende at man bruker mer penger enn man har på kontoen, så hva er egentlig forskjellen mellom et lån og et kredittkort? Hvorfor skal man egentlig ta ut et lån om man allerede har et kredittkort som kan gi dem de pengene som man trenger der og da?

Den aller største forskjellen er at om du bruker penger på kredittkortet ditt, så vil du motta en regning i slutten av måneden som må betales. Du vil ikke kunne betale over flere måneder slik som du kan om du tar ut et lån. En annen ting er at renten på kredittkort er mye høyere enn hva de er når du tar ut et lån. Så om du ikke liker å betale mer enn hva du trenger så lønner det seg å ta ut et lån istedet for å bruke kredittkortet.

Det finnes faktisk noe annet som er veldig likt kredittkort, men kommer med lavere renter, lignende rentene som du får når du tar ut et lån. Det kalles fleksibil kreditt. Du kan finne det på nettet slik som du gjør med lånene, du trenger ikke å sette noe i sikkerhet.

Måten de fungerer på er at du forhåndskvalifiserer deg til f.eks 30 000 kroner fra dem, så til en hver tid kan du låne opp til denne summen. Du trenger ikke låne fulle summen omgangen, du kan ta ut penger så mange ganger du ønsker og trenger selv.

Kredittlån

Kredittlån er en betingelse som kan brukes både for forbrukslån og kredittkort. Så det eneste du må finne ut av er hva forskjellen mellom de to er og hva fordelene med dem er. Dette har vi allerede snakket om tidligere. Og deretter må du velge hvem du tror passer best for deg.

Om du foretrekker og sette alt du trenger i løpet av en måned på en regning, som du betaler i slutten av måneden. Du vil kunne få fordeler som rabatter på bensin eller ferier.

Eller er du av dem som liker å ta ut en sum når du trenger det, og betaler ned denne over noen måneder eller år, avhengig av hvor mye penger du har lånt.

Det er ikke noen hemmelighet at det er billigst å ta ut en som gjennom et lån, istedet for å betale renten på kredittkortet ditt. Så om du ikke har lyst til å betale mer enn du må, så må du velge å ta ut et lån.