Nordisk Lån

Koti-ikoni nordisklån.com
Fordeler og ulemper
+ Ta opp lån på mellom 5000 kr og 500 000 kr + Søk om lån hos flere banker samtidig + Drives av velrennomerte Centum Finans
- Kundeservice kun på epost - Ingen fordeler versus å gå direkte til Centum Finans
Låneeksempel:
Gå til nettstedet »
(Åpnes i en ny fane)
Annonselenke
Långivere
Virksomhet: Centum Finans Opprinnelsesland: Norge Virksomheten startet opp: 1999

Du kan søke om alle slags forbrukslån gjennom Nordisk Lån

Nordisk Lån er en finansagent. Det vil si at selskapet hjelper deg med å finne forbrukslånet som passer best for deg. Altså, kan du ikke ta opp lån hos Nordisk Lån. Bedriften er kun et mellomledd.

Lånene som formidles av dette selskapet er alle forbrukslån uten sikkerhet. Du kan låne alt fra 5000 kr til 500 000 kr. Tilgjengelig tilbakebetalingstid er 1 til 15 år.

Den årlige, nominelle renten som annonseres er på mellom 5,99% og 26,9%. Hva slags termingebyr, etableringsgebyr og andre kostander du må belage det på å betale vil avhenge av banken hvor du faktisk tar opp lån via Nordisk Lån.

Det samme gjelder hvorvidt du vil kunne dra nytte av rentefrie eller avdragsfrie måneder. Ikke for noe lån vil du måtte oppgi hva du ønsker å bruke pengene på.

Du må være fylt 18 år, ha en inntekt på minst 120 000 kr i året, ikke ha noen betalingsanmerkninger og å ha bodd i Norge i minst 3 år for å kunne søke på lån gjennom Nordisk Lån.

Nordisk Lån sammenlignet med konkurrentene

Det finnes etter hvert mange finansagenter i det norske markedet. De fungerer alle på mer eller mindre samme måte. Du fyller inn et skjema, og så henter finansagenten inn lånetilbud fra diverse relevante banker på dine vegne.

Nordisk Lån skiller seg ikke nevneverdig ut fra mange av konkurrentene. Du kan søke om et meget bredt spekter av lån – helt fra 5000 kr og opptil 500 000 kr. Men dette gjelder også hos mange av konkurrentene. Det samme kan vi si om utvalget av tilgjengelige rentesatser.

At du kan søke om lån selv om du bare er 18, og kun har en årsinntekt på 120 000 kr kan virke veldig liberalt. Men det kan du også gjøre hos flere andre finansagenter. Det hører også med at selv om Nordisk Lån lar deg søke bare du innfrir disse kravene betyr det jo slettes ikke at de faktisk vil finne en bank som vil innvilge deg et lån.

Nettsiden til Nordisk Lån er enkel å manøvrere, og inneholder en hel del nyttig informasjon. Et minus er derimot at kundeservice kun er tilgjengelig via epost. Her er det konkurrenter som har mer å by på!

I det hele tatt er det ingen punkter hvor Nordisk Lån varter opp med fordeler sammenlignet siden til selskapet som faktisk står bak satsingen – Centum Finans. Det er ikke noe i veien med Nordisk Lån. Bare det at Centum Finans er enda bedre. Og i bunn og grunn samme selskap, altså.

Sammenligning av gjennomsnittlige rentesatser. Merk at diagrammet ikke inneholder noen opplysninger om eventuelle tilleggskostnader.

Slik søker du om lån via Nordisk Lån

Nordisk Lån gir deg sjansen til å søke om lån hos 15 forskjellige låntagere på en gang. Det gjør du ved å følge denne oppskriften:

  1. Velg ønsket sum og tilbakebetalingstid via Nordisk Lån sin lånekalkulator
  2. Oppgi en del personlig informasjon
  3. Selskapet videresender din søknad til sine samarbeidspartnere
  4. Nordisk Lån vil dele tilbudene de har hentet inn med deg
  5. Velg lånet du ønsker å ta opp – du signerer med BankID

Her er det en del ting du bør merke deg. Viktigst er at det først er på punkt 4 at du vil få et presist bilde av hva lånet faktisk vil koste deg. Renten du tilbys, alle øvrige kostnader og gebyrer, fastsettes ikke før nå. Altså gjelder det å være påpasselig, og ikke bare skrive under på det første og beste.

Der er også på sin plass å påpeke at hva slags rentesats du kan vente deg avhenger av veldig mange faktorer. Kanskje synes du det er fristende å se at Nordisk Lån formilder lån med rente helt nede på 5,99%. Men da skal du huske at en slik sats nok er forbeholdt store lån, og låntagere med meget solid økonomi.

Gå til nettstedet
Annonselenke

Dette sier kundene om Nordisk Lån

Nedenfor finner du ekte erfaringer og vurderinger fra faktiske kunder. De har blitt samlet inn fra nettfora og andre kilder.

Anførselstegn Nytt lån

Når det står «nytt lån i Norge», så hadde jeg egentlig ikke så lyst til å gå for de.. Føler meg tryggere hos de som har mer erfaring. Men dette lånet kom opp som det beste for meg, så da tok jeg en sjans, og takk og pris for det, veldig fornøyd!

Omdømme Øyvind, Financer.com

Nordisk Lån drives av Centum Finans

Nordisk Lån er en satsing i regi av Centum Finans. Dette er en av de mest veletablerte formidlerne av forbrukslån i Norge. Centum Finans har operert i dette markedet siden 1999. Selskapet eies nå av Zmarta Gruppen fra Sverige. Zmarta eies av den tyske Bauer Media Group. Dette er et stort konglomerat med omsetning i milliard-klassen. Zmarta Group sin virksomhet innbefatter også resten av Norden. De byr blant annet på sammenligningstjenester for forsikring og strøm, foruten lån.

Centum Finans var blant de selskapene innenfor forbrukslånbransjen som for noen år siden ble anklaget av forbrukerombudet for å bedrive uredelig markedsføring. De skal ha lokket med rentesatser som var lavere enn de som faktisk var tilgjengelige.

Nordisk Lån i et nøtteskall

Nordisk Lån gir deg sjansen til å hente inn lånetilbud fra opptil 15 banker på en gang. Selskapet samarbeider med flere ledende norske låntilbydere. Du kan ta opp lån helt nede i 5000 kr, og helt opptil 500 000 kr. Spekteret av tilgjengelig rente er også bredt. Helt fra 5,99% til 26,99%. Bare vær obs på at den mest fordelaktige renten som regel er forbeholdt store lån.

Du kan søke om lån via Nordisk Lån selv om du kun er 18 år gammel, og har en inntekt på kun 120 000 kr. Når det er sagt, er det ingen selvfølge at du vil bli innvilget et lån hvis du er så ung, og her en såpass lav inntekt.

Det finnes mange finansagenter av denne typen i det norske markedet. Nordisk Lån skiller seg ikke voldsomt ut, hverken positivt eller negativt. Nettsiden er innholdsrik og brukervennlig, mens kundestøtten derimot kun er tilgjengelig via epost.

Nordisk Lån drives av en av markedslederne innenfor formidling av forbrukslån, Centum Finans. Og sammenligner vi de to foretakene ser vi liten årsak til å anbefale Nordisk Lån over Centum Finans.